Τρι, Απρ 23, 2024

Τέμπη: Πίστη για αλλαγή του νόμου περί ασυλίας – Το νέο κάλεσμα της Μαρίας Καρυστιανού

Τέμπη: Πίστη για αλλαγή του νόμου περί ασυλίας – Το νέο κάλεσμα της Μαρίας Καρυστιανού

Το ψήφισμα που μετρά 1.314.647 ψήφους μεγαλώνει την πίεση προς την κυβέρνηση για να φέρει το ζήτημα στη Βουλή προς συζήτηση.

Πάνω από 1,3 εκατ. πολίτες έχουν υπογράψει το διαδικτυακό ψήφισμα που ζητά την απόδοση Δικαιοσύνης για το έγκλημα στα Τέμπη με τη Μαρία Καρυστιανού, προέδρου του

Συλλόγου Συγγενών Θυμάτων των Τεμπών, να ζητά από τους πολίτες να συνεχίσουν οι πολίτες να υπογράφουν το ψήφισμα, καθώς «όσο ανεβαίνουν οι ψήφοι, εμείς γινόμαστε πιο δυνατοί».

Την ώρα που το προεδρείο της Εξεταστικής Επιτροπής για τα Τέμπη έδωσε διήμερη παράταση στα κόμματα για την κατάθεση των πορισμάτων η Μαρία Καρυστιανού δεν κρύβει την πίστη της, αναφέροντας: «Φυσικά και θα αλλάξουμε τον νόμο περί ασυλίας!» με τη συζήτηση στην εξεταστική, επί των πορισμάτων των κομμάτων, να είναι προγραμματισμένη για το μεσημέρι της Δευτέρας, 11 Μαρτίου.

1.314.647 και πάει για 1.500.000
Το ψήφισμα που μετρά 1.314.647 ψήφους και μπορείτε να το βρείτε ΕΔΩ μεγαλώνει την πίεση προς την κυβέρνηση για να φέρει το ζήτημα στη Βουλή προς συζήτηση παρά το γεγονός πως δεν έχει την υποχρέωση αυτή.

«Επειδή, αυτό που ζητάμε είναι λογικό και θεμιτό…ακολουθούμε νομικούς και διδάσκοντες το Σύνταγμα, που εργάζονται προς την βελτίωση και επαναφορά των ανθρώπινων αξιών», σχολιάζει η Μ. Καρυστιανού.

Αναλυτικά η ανάρτηση της Μαρίας Καρυστιανού:

«Όσο ανεβαίνουν οι ψήφοι, εμείς γινόμαστε πιο δυνατοί…
Για όλες τις σειρήνες παραπλάνησης που προσπαθούν με κάθε τρόπο να ακυρώσουν τη δύναμη όλων μας και να χρωματίσουν πολιτικά τη φωνή μας…
Επειδή, αυτό που ζητάμε είναι λογικό και θεμιτό…ακολουθούμε νομικούς και διδάσκοντες το Σύνταγμα, που εργάζονται προς την βελτίωση και επαναφορά των ανθρώπινων αξιών….
Επειδή… είναι δικαίωμά και υποχρέωσή μας να αντιδρούμε όταν καταπατούν τα δικαιώματα μας ….
Οφείλουμε να το κάνουμε για τα παιδιά μας… Τώρα , που τα έχουμε δίπλα μας…
Και εμείς μαζί σας, δίπλα στα δικά σας παιδιά….

Υπογράφουμε!
Σας ευχαριστούμε!
Συνεχίζουμε!
Φυσικά και μπορούμε!Φυσικά και θα αλλάξουμε τον νόμο περί ασυλίας!».

Πηγή : in.gr

Παρόμοια άρθρα

logo white