Σαβ, Μάι 18, 2024

Κορινθία: Αναζητούν τα παιδιά και τη μάνα των παλαιοχριστιανών - Προσήχθη ο πατέρας, δεν άφηνε την ΕΛΑΣ να κάνει αυτοψία

Κορινθία: Αναζητούν τα παιδιά και τη μάνα των παλαιοχριστιανών - Προσήχθη ο πατέρας, δεν άφηνε την ΕΛΑΣ να κάνει αυτοψία
Μαζί με τον 45χρονο είχε μείνει μόνο ο 15χρονος γιος του και η 25χρονη κόρη του από άλλο γάμο που ακολουθεί συμβατική ζωή - Δεν αποκαλύπτει κανείς πού βρίσκονται τα παιδιά - Δείτε βίντεο και φωτογραφίες

Σε θρίλερ έχει μετατραπεί η υπόθεση με την κοινότητα των παλαιοχριστιανών στην ορεινή Κορινθία αφού από την έφοδο της Ελληνικής Αστυνομίας το πρωί της Κυριακής προέκυψε πως τα παιδιά που ζούσαν εκεί είχαν εξαφανιστεί όπως και η λεγόμενη μητέρα της οικογένειας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr την μεγάλη επιχείρηση της Ελληνικής Αστυνομίας η οποία ολοκληρώθηκε λίγο μετά τις 11:00  συνόδευαν κοινωνικός λειτουργός και εισαγγελέας που στόχο είχαν να διαπιστώσουν τις συνθήκες διαβίωσης των ανηλίκων μετά την κατεπείγουσα προανάκριση που διέταξε χθες η εισαγγελία Πρωτοδικών Κορίνθου.

Το πρωί της Κυριακής άνδρες και γυναίκες της ΕΛΑΣ βρέθηκαν στην περιοχή όπου η κοινότητα έχει χτίσει τις σπηλιές και τις κατακόμβες προκειμένου να συντάξουν έκθεση για τις συνθήκες στις οποίες ζουν τα παιδιά τα οποία κατά δήλωση του 45χρονου που έχει εμφανιστεί ως πατέρας δεν πηγαίνουν σχολείο. Ωστόσο όπως διαπίστωσαν τα ανήλικα παιδιά απουσίαζαν όπως και η σύζυγος του 45χρονου.

Με τον 45χρονο είχε μείνει μόνο ο 15χρονος γιος του και η 25χρονη κόρη του η οποία δεν ζει στο σημείο αλλά ακολουθεί συμβατικό τρόπο ζωής στην Άρτα. Υπενθυμίζεται πως η 25χρονη είναι η γυναίκα στην οποία μεταφέρθηκαν αρχικά τα παιδιά όταν απομακρύνθηκαν μετά από εισαγγελική εντολή, ωστόσο δύο ώρες μετά επέστρεψαν στις σπηλιές στην Κορινθία.

Κατά τον έλεγχο ουδείς εξ αυτών αποκάλυψε πού βρίσκονται τα παιδιά ενώ ο 45χρονος αντέδρασε βίαια στον έλεγχο ενώ δεν άφησε τον δικαστικό λειτουργό και τον κοινωνικό λειτουργό να διενεργήσουν αυτοψία. Αποτέλεσμα αυτού ήταν η προσαγωγή του και απομάκρυνσή του από τον χώρο με όχημα της Αστυνομίας με κατεύθυνση το αστυνομικό τμήμα Ξυλοκάστρου.

Πλέον η προσοχή της Ελληνικής Αστυνομίας επικεντρώνεται στο να εντοπιστούν τα ανήλικα παιδιά και η γυναίκα, τους οποίους αναζητούν.

korinthia-2
korinthia-1

Παρόμοια άρθρα

logo white