Σαβ, Ιουν 22, 2024

Βουλευτής ΝΔ για Σ.Κασσελάκη: «Δεν ξέρω αν πρέπει να τον αποκαλώ ο ή η πρόεδρος»!

Βουλευτής ΝΔ για Σ.Κασσελάκη: «Δεν ξέρω αν πρέπει να τον αποκαλώ ο ή η πρόεδρος»!

Η ΝΔ επιστρέφει στους απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς για τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ

Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Δημήτρης Κυριαζίδης μιλώντας στο κανάλι Σταρ Βορείου Ελλάδας και αναφερόμενος στον Στέφανο Κασσελάκη, εκφράστηκε απαξιωτικά για αυτόν λέγοντας ότι δεν ξέρει αν πρέπει να τον αποκαλεί «ο ή η πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ» προφανώς σκεπτόμενος την «ιδιαιτερότητά» του.

Φαίνεται πως στη ΝΔ επανέρχονται στις πρακτικές του φθινοπώρου όταν και επιχειρούσαν να απαξιώσουν τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ ακριβώς λόγω της «ιδιαιτερότητάς» του ελπίζοντας πως έτσι θα επαναφέρουν το συντηρητικό ακροατήριο ενόψει εκλογών.

Ήταν μία πρακτική που την είχαν εγκαταλείψει επειδή ο Σ.Κασσελάκης «καταποντίζονταν» τότε στις δημσκοπήσεις. Αυτό όμως έχει αλλάξει τον τελευταίο μήνα και ο ΣΥΡΙΖΑ φαίνεται να έχει «πιάσει» πάλι τα ποσοστά των εθνικών εκλογών.

Από την στιγμή που είναι η κυβέρνηση της ΝΔ που πέρασε το νόμο για τους «παντρεμένους» ΛΟΑΤΚΙ+ με τον οποίο θα αποκτούν παιδιά, όλοι αυτοί οι «εξυπνακισμοί» δεν μπορούν να αποφέρουν τίποτε, το αντίθετο μάλιστα προβλέπεται να συμβεί:

Να εξοργιστούν ακόμα περισσότερο οι δεξιοί ψηφοφόροι.

Να σημειωθεί πάντως πως ο Σ.Κυριαζίδης είχε ψηφήσει κατά του περιβόητου νομοσχεδίου, ωστόσο το κόμμα του είναι αυτό που το επέβαλε στην ελληνική κοινωνία.

Συγκεκριμένα  βουλευτής της ΝΔ είπε ότι «…το είδαμε να συμβαίνει και πρόσφατα με τον ΣΥΡΙΖΑ, με τον νεοεκλεγέντα, δεν ξέρω πώς να.. πρόεδρο ο, η, λέμε πώς έχουν τα πράγματα σήμερα».

Σε επισήμανση της δημοσιογράφου «ας είμαστε στο πλαίσιο της σωστής διαχείρισης του κάθε ανθρώπου», ο κ. Κυριακίδης είπε «απόλυτα απόλυτα οφείλουμε να σεβαζόμαστε».

 

pronews.gr

Παρόμοια άρθρα

logo white