Σαβ, Μάι 18, 2024

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός δείπνησε με τον Κασσελάκη και δηλώνει: Αν μου έκανε πρόταση, στην παρούσα φάση δεν θα τη δεχόμουν

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός δείπνησε με τον Κασσελάκη και δηλώνει: Αν μου έκανε πρόταση, στην παρούσα φάση δεν θα τη δεχόμουν
Ο δημοφιλής ερμηνευτής μιλάει για την ιδιωτική συνάντηση με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ και τον Τάιλερ ΜακΜπέθ σε εστιατόριο της Νέας Σμύρνης, μία μέρα πριν το συνέδριο της αξιωματικής αντιπολίτευσης.
 
Την Τετάρτη το βράδυ, η παρέα στην οποία συνέτρωγαν ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης και ο σύζυγός του, Τάιλερ ΜακMπέθ, με τον Κωνσταντίνο Αργυρό, ήταν αυτή που έμελλε να συζητηθεί πολύ τις επόμενες μέρες.

Το δείπνο έλαβε χώρα στον prive χώρο του εστιατορίου Kenko στη Νέα Σμύρνη, μακριά από το πολύβουο Κολωνάκι, όπου θεάται σχεδόν καθημερινά ο πιο δημοφιλής ερμηνευτής της γενιάς του.
 
Ο συγκεκριμένος χώρος του ιαπωνικού εστιατορίου προσφέρει την επιθυμητή ιδιωτικότητα που επιθυμούσε ο Στέφανος Κασσελάκης, αφού σε διαφορετική περίπτωση, η παρέα θα συγκέντρωνε όλα τα βλέμματα. Ούτως ή άλλως η διαρροή του συγκεκριμένου δείπνου ταυτίστηκε άμεσα με τις ευρωεκλογές που έρχονται αφού η δεινή δημοσκοπική θέση στην οποία έχει περιέλθει ο ΣΥΡΙΖΑ ή ό,τι απέμεινε από αυτόν, χρειάζεται επειγόντως μια ισχυρή τονωτική ένεση.
 
Κι αυτή η «ένεση» για τον Στέφανο Κασσελάκη θα μπορούσε να είναι ο Κωνσταντίνος Αργυρός, που έχει... τρελό ρεύμα στη νέα γενιά και θεωρείται το πιο «καυτό» όνομα αυτή την στιγμή. «Ζήτησε να με γνωρίσει και δέχτηκα να τα πούμε» λέει ο Κωνσταντίνος Αργυρός στο protothema.gr για το περιβόητο πλέον δείπνο, που ξεκίνησε με συζήτηση γνωριμίας για να σπάσει ο πάγος.

Αναμφίβολα, η κουβέντα ήρθε στην πολιτική και τις τελευταίες εξελίξεις όμως, όπως επισημαίνει ο δημοφιλής ερμηνευτής, πρόταση για να κατέβει ως υποψήφιος ευρωβουλευτής δεν υπήρξε. «Ακόμη και αν μου έκανε πρόταση ο Στέφανος Κασσελάκης στην παρούσα φάση της ζωής μου δεν θα τη δεχόμουν, γιατί προτεραιότητα τη συγκεκριμένη περίοδο έχει αυτό που κάνω στο τραγούδι» ανέφερε χαρακτηριστικά.
 
Ξεκάθαρος σε αυτό που πρεσβεύει, ο Αργυρός τονίζει: «Αν ένιωθα ότι μπορώ να βοηθήσω θα το σκεφτόμουν, αλλά προς το παρόν είμαι δοσμένος στη μουσική». Το δείπνο του τραγουδιστή με το ζεύγος Κασσελάκη-Μακμπέθ κύλησε ευχάριστα, ενώ λίγα μέτρα πιο μακριά βρέθηκε και η Ελένη Φουρέιρα, που είχε παρευρεθεί νωρίτερα στην απονομή του διπλά πλατινένιου single για το ντουέτο της «Γδύσου» με τον Apon σε διπλανό μαγαζί.
 
Οι συζητήσεις για διάφορα θέματα πήραν κι έδωσαν, ενώ ο «μυστικός» δείπνος με άρωμα πολιτικής, κατάφερε να γίνει θέμα συζήτησης μετά την διαρροή του. O πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ επέλεξε να μην δημοσιοποιήσει κάποιο στιγμιότυπο από τη συνάντηση με τον Κωνσταντίνο Αργυρό, την οποία θεώρησε ιδιωτική ή, όπως είπαν κάποιοι, μια πρώτη προσέγγιση με έναν πολύ δημοφιλή καλλιτέχνη.

Το τι θα αποφέρει αυτή η γνωριμία στο μέλλον -εάν υπάρξει μέλλον με τον χαμό που γίνεται στο κόμμα του- για τον Στέφανο Κασελάκη θα φανεί πολύ αργότερα και σίγουρα όχι στις επερχόμενες ευρωεκλογές.

Παρόμοια άρθρα

logo white