Σαβ, Μάι 18, 2024

Κασσελάκης: «Αν κάποιος με αμφισβητεί, να το πει εδώ – Εγώ δεν θα γίνω Ιφιγένεια»

Κασσελάκης: «Αν κάποιος με αμφισβητεί, να το πει εδώ – Εγώ δεν θα γίνω Ιφιγένεια»

Νέο, ηχηρό μήνυμα του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία προς τα μέλη της Πολιτικής Γραμματείας.

«Αν δεν με εμπιστεύεστε, ζητάω αναβάπτιση της βούλησης των μελών. Σέβομαι τα όργανα και τα σέβομαι παρ’ ότι δεν υπήρξε συλλογική

διαδικασία που δεν υπήρξαν διαρροές.

Πώς μπορεί να λειτουργεί ένα όργανο, αν δεν σέβεστε και οι ίδιοι τη διαδικασία; Αν κάποιος με αμφισβητεί, ας το κάνει εδώ που είμαστε. Εγώ δεν θα γίνω Ιφιγένεια», υπογράμμισε ο Στέφανος Κασσελάκης κατά την αποψινή (20/02) συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτικκή Συμμαχία.

Νωρίτερα, ο επικεφαλής του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης απέστειλε τελεσίγραφο στα μέλη της Πολιτικής Γραμματείας, τονίζοντας στην ομιλία του: «Ή Πρόεδρος του κόμματος μέχρι τις εθνικές εκλογές ή αναβάπτιση από το συνέδριο», σύμφωνα με πληροφορίες του Newsbomb.gr.

Ο Στέφανος Κασσελάκης δεν παραιτείται από τον ΣΥΡΙΖΑ, κάτι που και ο ίδιος δήλωσε και για αυτό, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, τώρα ζητά να κριθεί στις εθνικές εκλογές και όχι στις ευρωεκλογές, παρά το γεγονός ότι το κόμμα κατρακυλά δημοσκοπικά. Δηλαδή, ο Στέφανος Κασσελάκης ζητά ανανέωση της θητείας του από το Συνέδριο που θα διεξαχθεί την Πέμπτη.

Ακόμη, τις προθέσεις του να μην εγκαταλείψει την προεδρία του κόμματος είχαν δείξει και οι δηλώσεις του πριν από την έναρξη της συνεδρίασης της Πολιτικής Γραμματείας. «Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι πολύ σκληρός για να πεθάνει», σημείωσε φθάνοντας στα γραφεία της Κουμουνδούρου.

ΠΗΓΗ

 

Παρόμοια άρθρα

logo white