Τρι, Απρ 23, 2024

ΚΥΡΙΟΣ ΜΑΞΙΜΟΣ : Νευρικός κλονισμός στο Μαξίμου από την «πόρτα» Μπάιντεν στον Κυριάκο!

ΚΥΡΙΟΣ ΜΑΞΙΜΟΣ : Νευρικός κλονισμός στο Μαξίμου από την «πόρτα» Μπάιντεν στον Κυριάκο!

Φονιάδες ηγετών, Αμερικάνοι!

Η χειρότερη δυνατή εξέλιξη, για την ψυχολογία του κυβερνήτη μας, ήταν η οριστική άρνηση του Τζο Μπάιντεν να τον δεχτεί στον Λευκό Οίκο, την ίδια στιγμή που ο Ερντογάν γίνεται δεκτός με τυμπανοκρουσίες.

Το επικοινωνιακό επιτελείο του σωτήρα μας, είχε στήσει ολόκληρο το επικοινωνιακό σύστημα για τις ευρωεκλογές, γύρω από την συγκεκριμένη επίσκεψη, η οποία θα τεκμηρίωνε το παγκόσμιο προφίλ του πλανητικών διαστάσεων Έλληνα πρωθυπουργού.

Ο δε Κυριάκος, είχε αρχίσει να ετοιμάζει την ιστορική ομιλία του, πλάι στον πλανητάρχη, σύμφωνα με την οποία θα εξηγούσε τους λόγους για τους οποίους θα πρέπει να στηριχθεί η Ουκρανία, να χρηματοδοτηθεί ο Ζελένσκι, να ηττηθεί ο Πούτιν, να επιστρέψει η Κριμαία στο Κίεβο. Όλα αυτά, επι τη ευκαιρία του εορτασμού της Εθνεγερσίας…

Τώρα, η ομάδα Ψυχολογικής υποστήριξης του Έλληνα Τσώρτσιλ, έχει ετοιμάσει ολόκληρο σχέδιο, προκειμένου να μην κλονιστεί το Τσιτάχ της Μεσογείου, καθώς οδεύουμε στην τελική ευθεία της εκλογικής κούρσας.

Όσο για την επίσημη δικαιολογία που προβάλλεται από τα κυβερνητικά χείλη: «Δεν συνέπεσαν τα προγράμματα των δύο ηγετών»!

Κοινώς, ο Μπάιντεν δεν θέλησε να αφιερώσει ούτε ένα τέταρτο κατ’ ιδίαν στον Κυριάκο, στο περιθώριο των μπουζουκιών και των μουσακάδων.

Φονιάδες ηγετών, Αμερικάνοι!

ΚΥΡΙΟΣ ΜΑΞΙΜΟΣ

Παρόμοια άρθρα

logo white