Σαβ, Ιουν 22, 2024

Ελισάβετ Νικολάου : Ώρα μηδέν

Ελισάβετ Νικολάου : Ώρα μηδέν

Δεν έχουμε χρόνο για χάσιμο.

Πρέπει να ενεργοποιήσουμε τις εσωτερικές μας δυνάμεις.

Όλα δείχνουν γύρω μας πως η φωνή μας δεν ακούγεται, η άποψη μας δεν μετράει, κι αν ένα στόμα κράζει την αλήθεια είτε το φιμώνουν, είτε θεωρούν τον άνθρωπο που την εκφέρει «ψεκασμένο».

Ναι, η αλήθεια είναι πως δεν έχουμε έναν άνθρωπο να μοιραστούμε τα τεκταινόμενα.

Ναι, μας θεωρούν τρελούς, αλλά η «τρέλα» αυτή μας κάνει ήρωες.

Ναι, δεν διστάζουν να μας σκοτώσουν όλους στην «ψύχρα», όχι επειδή φοβούνται τους «νόμους», αλλά ο Θεός ο Ένας και Παντοδύναμος δεν τους αφήνει.

Το ξέρουν καλά πως δεν θα τους περάσει, όμως η υπερηφάνεια δυναμώνει τον αγώνα τους, κι όσο πιο «ψηλά» ανεβαίνουν τόσο πιο επώδυνη θα είναι η πτώση.

Τα συστημικά μέσα συνεχίζουν άοκνα την προπαγάνδα, σα να μην υπάρχει Θεός, σα να μην υπάρχει μέσα τους η φωνή της συνείδησης, σα να μην υπάρχει μέλλουσα ζωή.

Όλα αρχίζουν και τελειώνουν για αυτούς τους «υπεράνθρωπους», στην ύλη και σε μια «λαμπρή» εικόνα, σα να μην υπάρχει κόλαση.

Μα το χειρότερο, σα να μην υπάρχει παράδεισος.

Δεν μας απομένει τίποτε άλλο παρά η υπομονή.

Ας θυμόμαστε την υπομονή των Αγίων, κάποιοι εκ των οποίων μαρτύρησαν, μα πάνω από όλα την υπομονή του Ιησού Χριστού πάνω στο σταυρό αλλά και την υπομονή και ανοχή που δείχνει ο Ύψιστος κάθε μέρα απέναντι σε εμάς που με τις πράξεις μας του ρίχνουμε το ένα καρφί μετά το άλλο.

Γίνου πιστός ἄχρι θανάτου, και δώσω σοι τον στέφανον τῆς ζωῆς.

Ελισάβετ Νικολάου

Παρόμοια άρθρα

logo white