Τετ, Ιουλ 24, 2024

«Έξω από τα δόντια» ο Καρβέλας για τους «300» της Βουλής… «βόθρος» το πολιτικό τοπίο στη χώρας.

«Έξω από τα δόντια» ο Καρβέλας για τους «300» της Βουλής… «βόθρος» το πολιτικό τοπίο στη χώρας.

Ο Νίκος Καρβέλας μιλώντας έξω από τα δόντια αποκάλεσε «βόθρο» το πολιτικό τοπίο στη χώρα και ειδικότερα τη Βουλή, τονίζοντας ότι τη βρόμα που αποπνέει την αισθάνονται 12 εκατομμύρια Έλληνες

Την άποψή του για το πολιτικό σκηνικό της χώρας, κατέθεσε ο γνωστός τραγουδοποιός, συνθέτης και τραγουδιστής Νίκος Καρβέλας όντας καλεσμένος σε τηλεοπτική εκπομπή του Mega με συνέπεια να έρθει σε κόντρα με την παρουσιάστρια, Νίκη Λυμπεράκη.

Ο Νίκος Καρβέλας μιλώντας έξω από τα δόντια αποκάλεσε «βόθρο» το πολιτικό τοπίο στη χώρα και ειδικότερα τη Βουλή, τονίζοντας ότι τη βρόμα που αποπνέει την αισθάνονται 12 εκατομμύρια Έλληνες, με συνέπεια να προκαλέσει  την αντίδραση της παρουσιάστριας.

«Πιάνεσαι από μία λέξη. Μην μου λες  το πως θα μιλώ και τι θα λέω. Με έφερες εδώ να πω αυτό που θέλω. Δεν σε ρώτησα εσένα, εσύ ρωτάς εμένα» είπε ενοχλημένος ο Νίκος Καρβέλας.

«Να λες ό,τι θέλεις. Εγώ επιτρέπεται να λέω; Χωράει και η δική μου γνώμη; Κανονικά στους θεσμούς οφείλουμε σεβασμό. Το αν δεν στέλνουμε τους κατάλληλους ανθρώπους, να το συζητήσουμε» απάντησε η Νίκη Λυμπεράκη.

«Όταν ξεκίνησα να έρθω στην τηλεόραση, πίστευα ότι θα μιλήσω με έναν άνθρωπο ο οποίος δεν θα είναι όπως όλοι οι άλλοι. Δυστυχώς λες τα ίδια όπως όλοι οι υπόλοιποι, οι οποίοι κιτρινίζουν την κουβέντα, πιανόμενοι από μία λέξη που είπα ότι η Βουλή είναι ένας βόθρος, ο οποίος βρομάει και τον αισθάνονται 12 εκ. Έλληνες. Το τι λέω εγώ άσε να το κρίνει ο κόσμος. Εγώ εδώ ήρθα, όχι για να μιλήσω με εσένα αλλά με τον κόσμο. Εσένα σε χρησιμοποιώ σαν μέσο. Δεν μπορείς να λες ότι είμαι απόλυτος» συνέχισε ο Νίκος Καρβέλας, για να προσθέσει αμέσως μετά, στην πορεία της συζήτησης, ότι «στη Βουλή υπάρχουν 300 καραγκιόζηδες», λέγοντας παράλληλα στην παρουσιάστρια: «Θέλεις να τους κάνουμε 298; Θέλεις 270;. Κατορθώνεις να χάνουμε μισή ώρα για το αν είπα ότι η Βουλή είναι εξ’ ολοκλήρου ένας βόθρος. Η συζήτηση μαζί σου είναι λίγο απογοητευτική»  κατέληξε ο Νίκος Καρβέλας.

«Θες να συνεχίσουμε ή να το κλείσουμε; Μπορούμε να πάρουμε ένα διάλειμμα και να το σκεφτείς» ανέφερε στο τέλος η Νίκη Λυμπεράκη προσπαθώντας να εκτονώσει την ένταση.

Δείτε το χαρακτηριστικό βίντεο:

zougla.gr

Παρόμοια άρθρα

logo white