Σαβ, Μάι 25, 2024

Νατσιός : Σήμερα οι πολιτικοί μας είναι «σάβανα» επιτέλους πρέπει να φύγουν να κυβερνηθεί ο τόπος αυτός από ανθρώπους με ελληνική ιθαγένεια

Νατσιός : Σήμερα οι πολιτικοί μας είναι «σάβανα» επιτέλους πρέπει να φύγουν να κυβερνηθεί ο τόπος αυτός από ανθρώπους με ελληνική ιθαγένεια

Για όλα τα ανοιχτά μέτωπα της επικαιρότητας τοποθετήθηκε ο πρόεδρος της ΝΙΚΗΣ Δημήτρης Νατσιός στη συνέντευξη τύπου που παραχώρησε στο καφέ «Κήπος» στα Χανιά όπου βρίσκεται με αφορμή εκδήλωση της ΝΙΚΗΣ στην πόλη.

«Βασικό σύνθημά μας τούτη τη δύσκολη εποχή που ζούμε είναι ότι χρειαζόμαστε παιδιά και παιδεία. Το μεγαλύτερο πρόβλημα της πατρίδας μας είναι το δημογραφικό, όλα όσα ταλαιπωρούν την πατρίδα μας  όπως το αγροτικό, η παιδεία,  η υγεία κ.α εκβάλλουν στο δημογραφικό» ανέφερε χαρακτηριστικά απευθυνόμενος στους δημοσιογράφους των τοπικών Μ.Μ.Ε και πρόσθεσε : «Με πίκρα είδαμε ότι η κυβέρνηση αντί να συμπαρασταθεί στην ελληνική οικογένεια προέβη στην αθλιότητα της ψήφισης του επαίσχυντου νομοσχεδίου του γάμου των ομοφυλοφίλων που ντροπιάζει τη πατρίδα μας και την ιστορία της» είπε και συμπλήρωσε πως εκτός από το δημογραφικό, ένα σημαντικό θέμα που ταλανίζει τη σύγχρονη Ελλάδα είναι και η Παιδεία καθώς το μέλλον της χώρας μας κρίνεται στις σχολικές αίθουσες. Με αφορμή τη συζήτηση στη Βουλή για το νομοσχέδιο των ιδιωτικών Πανεπιστημίων υπογράμμισε πως το ζητούμενο δεν είναι σε ποια Πανεπιστήμια θα πάνε τα παιδιά μας, αλλά τι παιδιά θα πάνε στα Πανεπιστήμια, με αφορμή την αύξηση της νεανικής βίας  που παίρνει διαστάσεις στη χώρα μας. «Ματαιοπονούμε αν δεν μπορέσουμε να ξαναστήσουμε από τα θεμέλια τη νέα γενιά. Σήμερα έχουμε πνευματική γενοκτονία μέσα στα ελληνικά σχολεία» σημείωσε.

Ο κ. Νατσιός, δεν παρέλειψε να κάνει αναφορά και στα προβλήματα του αγροτικού τομέα: «Θεωρώ ευλογία τη γεωργία, είναι το ευγενέστερο επάγγελμα του κόσμου, αν δεν αναπτυχθεί ο γεωργικός τομέας η πατρίδα στέκεται σε σαθρά θεμέλια. Η ΝΙΚΗ θα ξεκινήσει αγώνα για να θυμίσει στην ανύπαρκτη κυβέρνηση ότι η επιστροφή στη γη θα βοηθήσει στο δημογραφικό».

Με αφορμή την  άθλια  και βλάσφημη αφίσα προώθησης του ντοκιμαντέρ με τίτλο: «Αδέσποτα κορμιά» το οποίο επιδοτείται από το ελληνικό κράτος ενημέρωσε τα τοπικά μέσα πως η ΝΙΚΗ έκανε σχετική επίκαιρη ερώτηση στη Βουλή ζητώντας εξηγήσεις καθώς προσβάλει την θρησκεία και την πίστη μας. « Ο Σύριζα μας κατηγόρησε ως αυτόκλητους ιεροεξεταστές» τόνισε και πρόσθεσε: «σήμερα οι πολιτικοί μας είναι «σάβανα» επιτέλους πρέπει να φύγουν να κυβερνηθεί ο τόπος αυτός από ανθρώπους με ελληνική ιθαγένεια, είναι η απόλυτη ντροπή του ελληνικού κράτους»

Ο Δημήτρης Νατσιός σε ερώτηση δημοσιογράφου για το στίγμα της ΝΙΚΗΣ στις ευρωεκλογές ανέφερε πως το κίνημα θα είναι πάνοπλο με πολύ δυνατό Ευρωψηφοδέλτιο και παρουσίες που θα κάνουν αίσθηση . «Η Ευρώπη σήμερα καταρρέει, θυμίζω ότι στη συμφωνία των Πρεσπών ήταν απούσα όπως απούσα παραμένει και στη διένεξή μας με τους Τούρκους καθώς η τακτική τήρησης ίσων αποστάσεων την ευνοεί.  Η Ελλάδα πρέπει να προσέλθει στην Ευρώπη με ψηλά το βλέμμα. Χρειάζεται εθνική στρατηγική να προβάλουμε τη γλώσσα και τον πολιτισμό μας,  χρειάζεται να βρούμε τη θέση που μας ανήκει και να εισέλθουμε σε αυτήν ως ηγέτιδα δύναμη. Οι «νάνοι και αρλεκίνοι» πολιτικοί που μας εκπροσωπούν δεν μπορούν να σηκώσουν το βάρος του πολιτισμού» υπογράμμισε, ενώ σχετικά με το τραγικό δυστύχημα των Τεμπών που στοίχισε τη ζωή σε 57 ψυχές ενημέρωσε πως:  «Όσο δεν αποδίδεται δικαιοσύνη οι τάφοι των νεκρών παραμένουν ανοιχτοί. Στα Τέμπη έγιναν δύο εγκλήματα οι τραγικές παραλείψεις πριν και η συγκάλυψη μετά. Η κυβέρνηση για να καλύπτει τους υψηλά ιστάμενους οι οποίοι ,όπως φώναζαν οι συγγενείς των θυμάτων στο τρισάγιο είναι ο Καραμανλής και ο Αγοραστός».

Τέλος   σε ερώτηση για πιθανή συνεργασία της ΝΙΚΗΣ στην Ευρωβουλή απάντησε : «Δεν μπορούμε να συνεργαστούμε με κανένα γιατί δεν υπάρχει ορθόδοξο κόμμα που να έχουμε κοινούς στόχους».

Αμέσως μετά το κλιμάκιο της ΝΙΚΗΣ αναχώρησε για το Καστέλι όπου συναντήθηκε με μέλη και φίλους του Κινήματος και στη συνέχεια μετέβη στον Ι. Ν. Αγίου Σπυρίδωνα όπου προσκύνησε το λείψανο του Αγίου και συνομίλησε με τους εφημερίους και τους πιστούς της περιοχής.

Τον πρόεδρο της ΝΙΚΗΣ συνοδεύουν οι βουλευτές Τάσος Οικονομόπουλος και Ανδρέας Βορύλλας.

ΠΗΓΗ

Παρόμοια άρθρα

logo white