Σαβ, Ιουν 22, 2024

Παλαιοχριστιανοί: «Μαλλιά κουβάρια» Μανώλης - ρασοφόρος Κλεομένης για την πατρότητα...

Παλαιοχριστιανοί: «Μαλλιά κουβάρια» Μανώλης - ρασοφόρος Κλεομένης για την πατρότητα...

Αλλιώς τα είπε ο Μανώλης στην αρχή και αλλιώς στη συνέχεια σχετικά με τον πατέρα Κλεομένη και την πατρότητα του βρέφους της κόρης του - Αρνείται την οποιαδήποτε ανάμειξη ο πατήρ Κλεομένης - Εξακολουθεί να αγνοείται η Σεβαστή,

η μητέρα της οικογένειας των παλαιοχριστιανών.

Αλαλούμ επικρατεί μετά τη σύγκρουση των ισχυρισμών του 47χρονου Μανώλη Καλαϊτζιδάκη και του πατρός Κλεομένη με φόντο την πατρότητα του βρέφους της κόρης του πατέρα των παλαιοχριστιανών.

Όλα ξεκίνησαν χθες, όταν ήρθαν στο φως της δημοσιότητας πληροφορίες που ήθελαν τον Μανώλη να έχει «δείξει» στις αστυνομικές αρχές τον πατέρα Κλεομένη ως τον πατέρα του βρέφους της κόρης του 47χρονου παλαιοχριστιανού.

Ο Μανώλης Καλαϊτζιδάκης είχε δηλώσει πως «η κόρη μου Ευαγγελία – Ελευθερία έχει ένα μωρό. Η κόρη μου απέκτησε το παιδί με έναν άνθρωπο για τον οποίο το μόνο που ξέρω είναι ότι λέγεται (…) και ανήκει σε μία ομάδα ανθρώπων, οι οποίοι αρνούνται να έχουν ταυτότητες και άλλα έγγραφα, οπότε δεν έχω άλλα στοιχεία και ούτε θα βρείτε».

Στην πορεία όμως, ο Μανώλης ανακάλεσε τους ισχυρισμούς του και αρνήθηκε πως είχε δηλώσει κάτι τέτοιο. Χαρακτηριστικά ανέφερε μιλώντας στο Mega ότι «δεν υπάρχει καμία τέτοια κατάθεση στην Αστυνομία. Μην τρελαθούμε τώρα. Δεν έχουν βρει καμιά τέτοια κατάθεση στην Αστυνομία. Θα μου τραβήξει μια μήνυση ο κάθε (…) και η κάθε κόρη μου. Θα πω εγώ για άλλους ενήλικους ανθρώπους τι έκαναν; Δεν έχω πει κάτι τέτοιο στην κατάθεσή μου».

Πατήρ Κλεομένης: Δεν ξέρω τον παλαιοχριστιανό και την οικογένειά του

Σήμερα το πρωί, ο πατήρ Κλεομένης με επιθετικό λόγο μίλησε στον ΑΝΤ1 και αρνήθηκε κατηγορηματικά ότι διατηρούσε σχέσεις με την οικογένεια των παλαιοχριστιανών που ζούσε σε λαγούμι στην ορεινή Κορινθία, ενώ τόνισε δεν τους γνωρίζει καν.

Συγκεκριμένα είπε ότι «δεν τον ξέρω, δεν τον γνωρίζω, ούτε εκείνον, ούτε την οικογένειά του, ούτε τα παιδιά του» και επισήμανε πως δεν γνωρίζει την 22χρονη κόρη του παλαιοχριστιανού.

Παράλληλα, ο πατήρ Κλεομένης τόνισε πως «αν ο παλαιοχριστιανός έχει πει όλα αυτά στην κατάθεσή του, λυπάμαι γι' αυτόν», ενώ ζήτησε να σταματήσει όλη αυτή η λασπολογία.

Υπενθυμίζεται πως ο δικηγόρος του Μανώλη Καλαϊτζιδάκη, Ανδρέας Θεοδωρόπουλος υποστήριξε με δηλώσεις του πως ο 47χρονος είχε αναφέρει ως πατέρα του βρέφους έναν ιερέα, παλαιοημερολογίτη, που είχε σχετική επαφή με την κόρη του.

«Μπαλάκι» ευθυνών για τις αρμοδιότητές του παλαιοχριστιανού στον Δήμο Ερέτριας

Την ίδια ώρα, οι δύο Αντιδήμαρχοι καθαριότητας του Δήμου Ερέτριας δίνουν δύο διαφορετικές εκδοχές για την εργασιακή δραστηριότητα του παλαιοχριστιανού Μανώλη.

Από την πλευρά του, ο πρώην Αντιδήμαρχος, Κηρύκος Μπασινάς, τόνισε μεταξύ άλλων πως «ήρθε τον Νοέμβριο αυτός (σ.σ. ο παλαιοχριστιανός), ήμουν Αντιδήμαρχος προς τον Σεπτέμβριο, τέλος Αυγούστου του 2021. Σε εμένα ερχόταν κανονικά για δουλειά, εκτός από κάποιες φορές με τον κορονοϊό που ήταν το δεύτερο lockdown. Ήταν βοηθός του γραφείου κινήσεως, έκανε κι άλλες δουλειές εκεί.

Ως Αντιδήμαρχος, απαιτούσα ένα άτομο να ξέρει από υπολογιστές, είχε έρθει μαζί με την προϊστάμενη τεχνικών υπηρεσιών και τον Δήμαρχο. Τελικά, τοποθετήθηκε εκεί (σ.σ. ο παλαιχριστιανός) χωρίς όμως να του αφαιρεθούν οι αρμοδιότητες του υπαλλήλου καθαριότητας. Όταν είχε χρόνο, βοηθούσε και στα υπόλοιπα», μιλώντας στον ΑΝΤ1.

Από την άλλη, ο νυν Αντιδήμαρχος καθαριότηταςΕυάγγελος Τσώκος, υποστήριξε πως «ανέλαβα καθήκοντα τον Σεπτέμβριο του 2021. Πάνω στην ενημέρωση, που είδα το όνομά του, ρώτησα: “Ο κ. Καλαϊτζιδάκης ποιος είναι;”. Μου είπαν ότι: “Αυτόν τον έχουμε βάλει και δουλεύει εξ αποστάσεως, μας φτιάχνει τα καύσιμα στο γραφείο κίνησης”. Προσωπικά, δεν έχω δει αυτόν τον κύριο, παρά ελάχιστες φορές όταν ήθελε να πάρει κάποιο χαρτί. Η οικονομική υπηρεσία γνωρίζει για τα επιδόματα και τον μισθό που έπαιρνε. Ήρθε στον Δήμο Ερέτριας το 2020, ενώ, εγώ ήρθα το 2021. Αυτό σημαίνει ότι δεν γνωρίζω πώς ακριβώς τοποθετήθηκε, με ποιον συνεννοήθηκε για να κάνει την εξ αποστάσεως εργασία».

Εξακολουθεί να αγνοείται η μητέρα της οικογένειας των παλαιοχριστιανών

Στο μεταξύ, συνεχίζονται οι έρευνες για την σύζυγο του Μανώλη, Σεβαστή, η οποία με τα παιδιά έχουν κρυφτεί από την πρώτη στιγμή που οι αστυνομικοί έφτασαν στην περιοχή όπου έμεναν και αρχικά συνέλαβαν τον 47χρονο.

Όπως έχει δηλώσει η ίδια, «φοβάμαι για την οικογένειά μου. Είναι κρίσιμη η κατάστασή μου και δεν την σέβεται κανείς». Σημειώνεται ότι ο 15χρονος γιος της οικογένειας βρίσκεται με εισαγγελική εντολή στο νοσοκομείο Παίδων φρουρούμενος.

Παρόμοια άρθρα

logo white