Τρι, Ιουλ 23, 2024

Ο Ν.Πλακιάς έχασε τις κόρες του στα Τέμπη και ρωτά: «Πού βρήκαν τα εκατ. ευρώ εγγύηση για να μην προφυλακιστούν τα στελέχη του ΟΣΕ;»

Ο Ν.Πλακιάς έχασε τις κόρες του στα Τέμπη και ρωτά: «Πού βρήκαν τα εκατ. ευρώ εγγύηση για να μην προφυλακιστούν τα στελέχη του ΟΣΕ;»

Μείζον και κρίσιμο ζήτημα θέτει ο Νίκος Πλακιάς, ο οποίος έχασε τις δίδυμες κόρες του και την ανιψιά του στο έγκλημα των Τεμπών:

Ζητά την άμεση παρέμβαση της εισαγγελίας Αθηνών για το «πόθεν έσχες» των εκατομμυρίων ευρώ που θα πληρώσουν οι δημόσιοι υπάλληλοι του ΟΣΕ για να αφεθούν ελεύθεροι.

Έως τώρα έχουν απολογηθεί συνολικά πέντε εμπλεκόμενοι από τους τουλάχιστον 23 που αρχικά έχουν κατηγορηθεί από την Ευρωπαϊκή Εισαγγελία και έως τώρα έχουν επιβληθεί εγγυοδοσίες συνολικού ύψους 3,5 εκατομμυρίων ευρώ.

Να υπενθυμιστεί πως αφέθηκαν ελεύθεροι χθες με εγγυήσεις – μαμούθ, δυο ακόμη κατηγορούμενοι για τη σύμβαση 717 η οποία αφορά στη σηματοδότηση και τηλεδιοίκηση του σιδηροδρομικού δικτύου και συνδέεται με το έγκλημα στα Τέμπη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για δυο κατηγορούμενους από την πλευρά της ΕΡΓΟΣΕ, οι οποίο αφού απολογήθηκαν με σύμφωνη γνώμη της ανακρίτριας εισαγγελέα αφέθηκαν ελεύθεροι με εγγυοδοσίες 800 και 900 χιλιάδων ευρώ αντίστοιχα, καθώς και με τον όρο της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα.

ΠΗΓΗ

Παρόμοια άρθρα

logo white