Τρι, Απρ 23, 2024

Μαχαίρωμα Ελληνίδας, ροές αλλοδαπών στην Κρήτη: Αυτά απάντησε η Βούλτεψη – ΒΙΝΤΕΟ

Μαχαίρωμα Ελληνίδας, ροές αλλοδαπών στην Κρήτη: Αυτά απάντησε η Βούλτεψη – ΒΙΝΤΕΟ
Και τρίτος διάδρομος φέρνει αλλοδαπούς στο νησί

Μετά το σοκαριστικό περιστατικό μαχαιρώματος Ελληνίδας από Ιρακινό στην Ερμού αλλά και τις ξαφνικές ροές αλλοδαπών στην Κρήτη, κλήθηκε και η Υφυπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου, Σοφία Βούλτεψη, να σχολιάσει το γεγονός καθώς αγριεύουν τα πράγματα στην Ελλα΄δα!

Σε σχέση με τον Ιρακινό η κα Βούλτεψη είπε πως «ήταν ακραίο περιστατικό» και πως είχε ιπάρει χαρτί από Γερμανία.

«Γίνεται και εδώ ένας έλεγχος, όταν μπαίνουν με χαρτί από Γερμανία ή άλλες χώρες;», ρωτήθηκε, με την κα Βούλτεψη να απαντά πως γίνονται «έλεγχοι κατά την είσοδό τους στην Ελλάδα και πηγαίνουν σε οργανωμένες δομές Εκεί εκδηλώνουν αν εκδηλώσουν κάτι»

Ωστόσο οι δημοσιογράφοι της είπαν πως έχει παρατηρηθεί πως αλλοδαποί εγκληματούν βγαίνοντας από τις δομές παρακολούθησης, με την υπουργό να συμφωνεί!

Σχετικά με το θέμα πως εκατοντάδες αλλοδαποί έρχονται στην Κρήτη μέσα στο 2024, αποκάλυψε πως υπάρχει ροή ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΥΠΤΟ, ενώ στην αρχή γνωρίζαμε μόνο για Λιβύη και Τουρκία!

Επομένως είναι τρεις οι διάδρομοι που φέρνουν αλλοδαπούς στην Κρήτη και την Γαύδο!

«Δύσκολη είναι η κατάσταση και στο Αιγαίο! Είμαστε σε φάσης σχετικής πίεσης», είπε και δικαιολόγησε την κατάσταση με τον ισχυρισμό πως οι πόλεμοι στην Αφρική έχουν αυξηθεί.

 

Δείτε τι δήλωσε η υφυπουργός:

photo eurokinissi

el.gr

Παρόμοια άρθρα

logo white