Σαβ, Ιουν 22, 2024

Mαρία Κορώνη, 46> Και η αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ. έφυγε Ξαφνικά από ανακοπή καρδιάς μπροστά στα μάτια του συζύγου της

Mαρία Κορώνη, 46> Και η αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ. έφυγε Ξαφνικά από ανακοπή καρδιάς μπροστά στα μάτια του συζύγου της

Kυριακή 14 Απριλίου 2024

Με τίτλους όπως “Σαν κεραυνός εν αιθρία” ενώ στη πραγματικότητα πρόκειται για επιχείρηση Γενοκτονίας

του δυτικού πληθυσμού σε εξέλιξη τα ΜΜΕ περιγράφουν έναν ακόμη Ξαφνικό θάνατο.

Αυτόν της 46χρονης αστυνομικού της ΕΛ.ΑΣ.  Μαρίας Κορώνη, που έφυγε από τη ζωή το πρωί της Κυριακής στη Λάρισα από ανακοπή καρδιάς.

Η άτυχη γυναίκα κατέρρευσε μέσα στο σπίτι της μπροστά στα έντρομα μάτια του συζύγου της και ενός άλλο οικείου προσώπου της.

Αμέσως ειδοποιήθηκε το ΕΚΑΒ το οποίο έφτασε στο σημείο, με τους διασώστες να προσπαθούν με καρδιοαναπνευστική αναζωογόνηση να την κρατήσουν στη ζωή.

Η 46χρονη μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο εφημερεύον Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας, όπου και διασωληνώθηκε, αλλά λίγο αργότερα άφησε την τελευταία της πνοή.

Η 46χρονη, που ήταν μητέρα ενός μικρού αγοριού, υπηρετούσε ως αξιωματικός αστυνομικός ειδικών καθηκόντων, ψυχολόγος, στην Αστυνομική Διεύθυνση Λάρισας.

Ο σύζυγός της μαζί με άλλο οικείο της πρόσωπο την είδαν να καταρρέει ειδοποιώντας το ΕΚΑΒ το οποίο έφτασε άμεσα στο σημείο, με τους διασώστες να προσπαθούν με καρδιοαναπνευστική αναζωογόνηση να την κρατήσουν στη ζωή.

Η 46χρονη αξιωματικός μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο εφημερεύον Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας, όπου και διασωληνώθηκε, αλλά δυστυχώς παρά τις απέλπιδες προσπάθειες των γιατρών δεν τα κατάφερε και εξέπνευσε.

Την εκλιπούσα αποχαιρέτησε με ανάρτησή του ο αντιστράτηγος, επιτελάρχης της Ελληνικής Αστυνομίας κ. Αστέριος Μαντζιώκας γράφοντας τα εξής: ““Θανέειν πέπρωται άπασι” — “είναι γραφτό σε όλους να πεθάνουν” (Πυθαγόρας)
Η φίλη και συνάδελφος Μαρία Κορώνη, Αξιωματικός και Ψυχολόγος της ΓΕΠΑΔ Θεσσαλίας , τόσο αιφνίδια, έφυγε σήμερα το πρωί………….
Δυναμική αλλά και ευαίσθητη… Μητέρα αλλά και Αστυνομικός που ποτέ δεν συμβιβάστηκε με τη μετριότητα, πάντα αγωνιζόμενη για το καλό του Σώματος και των Συναδέλφων…δραστήρια και με τεκμηριωμένη άποψη……
Καλό ταξίδι αγαπητή μας Μαρία…… Καλό Παράδεισο……”

kourdistoportocali.com

Παρόμοια άρθρα

logo white