Σαβ, Μάι 25, 2024

Απόπειρα αυτοκτονίας έκανε ο 39χρονος δολοφόνος της Κυριακής: Τον πρόλαβαν με ΚΑΡΠΑ και νοσηλεύεται

Απόπειρα αυτοκτονίας έκανε ο 39χρονος δολοφόνος της Κυριακής: Τον πρόλαβαν με ΚΑΡΠΑ και νοσηλεύεται

Κρατούνταν σε κελί στο Ψυχιατρείο των φυλακών Κορυδαλλού προσπάθησε να κρεμαστεί

 

Ο 39χρονος που σκότωσε την 28χρονη πρώην σύντροφό του το βράδυ της Δευτέρας (1/4), τα ξημερώματα της Κυριακής (7/4), προσπάθησε να δώσει τέλος στη ζωή του αλλά οι εκεί τον πρόλαβαν οι υπάλληλοι του ιδρύματος.

Σύμφωνα με πληροφορίες, περίπου στις 2:00 ο 39χρονος ο οποίος κρατούνταν σε κελί στο Ψυχιατρείο των φυλακών Κορυδαλλού προσπάθησε να κρεμαστεί με ένα σεντόνι.

Του έκαναν ΚΑΡΠΑ και διακομίσθηκε στο νοσοκομείο Αττικόν σε κωματώδη κατάσταση, όπου κρίθηκε αναγκαία η νοσηλεία του στην Εντατική.

«Το μαχαίρι το είχα πάρει με σκοπό να κάνω κακό στον εαυτό μου μπροστά της»

Ο 39χρονος δολοφόνος της Κυριακής ισχυρίζεται στην απολογία του πως δεν θυμάται να σκότωσε την 28χρονη.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Star ο δολοφόνος της Κυριακής, αναφέρθηκε και στο φονικό μαχαίρι και στα λίγα λόγια που είπε στην απολογία του, ισχυρίστηκε πως θυμάται από πού πήρε το μαχαίρι αλλά όχι τη στιγμή που επιτέθηκε και σκότωσε την 28χρονη πρώην σύντροφό του.

«Δεν θυμάμαι τίποτα μέχρι που ξύπνησα στο ασθενοφόρο. Το μαχαίρι το είχα πάρει από το σπίτι με σκοπό να κάνω κακό στον εαυτό μου μπροστά της. Στο παρελθόν είχαμε κάποιους τσακωμούς αλλά χωρίς περιστατικά βίας. Έχει ξανατύχει στο παρελθόν να παίρνω φάρμακα και ουσίες και να μην ξέρω πού βρίσκομαι», ανέφερε ο 39χρονος.

pronews.gr

Παρόμοια άρθρα

logo white