Σαβ, Μάι 25, 2024

Ηράκλειο: Βίντεο από τον άγριο ξυλοδαρμό 14χρονου σε σχολείο – «Πάτησέ τον παίξ’ του μπουνιές»

Ηράκλειο: Βίντεο από τον άγριο ξυλοδαρμό 14χρονου σε σχολείο – «Πάτησέ τον παίξ’ του μπουνιές»

Οι συμμαθητές του κατέγραφαν με τα κινητά τους το περιστατικό

Ένας 14χρονος μαθητής έπεσε θύμα άγριου ξυλοδαρμού σε σχολείο στο Ηράκλειο Κρήτης

με τους συμμαθητές του να καταγράφουν τις σκηνές από τα κινητά τους τηλέφωνα.

Οι συμμαθητές του προέτρεπαν τον δράστη να συνεχίσει τα χτυπήματα σε βάρος του 14χρονου. Στέκονται πάνω από το θύμα με τα κινητά τους, καταγράφοντας τον ξυλοδαρμό. Κανείς δεν μπαίνει στη διαδικασία να σταματήσει τα όσα συμβαίνουν, παρά μόνο όταν ο ανήλικος αρχίζει να καταρρέει, έτοιμος να λιποθυμήσει.

Δράστης είναι ένα μεγαλύτερο παιδί με καταγωγή από την Αλβανία που χαρακτηρίζεται εξωσχολικός. Θύμα του ένας μαθητής της Β’ Γυμνασίου, ο οποίος λίγες ώρες αργότερα εξετάστηκε σε νοσοκομείο, χωρίς ευτυχώς να έχει υποστεί σοβαρά τραύματα.

Οι υπόλοιποι μαθητές ακούγονται να παρακινούν το δράστη τόσο στην Ελληνική όσο και την Αλβανική γλώσσα, να συνεχίσει να χτυπά το θύμα, που φαίνεται ανίκανο να αντισταθεί. «Παίξε του, πάτησέ τον, παίξ’ του μπουνιές», επαναλαμβάνουν συνεχώς, χωρίς κανείς να παρεμβαίνει για να γλιτώσει το άτυχο θύμα από τα χτυπήματα που δέχεται στο πρόσωπο, το κεφάλι και το σώμα.

Ο δράστης φτάνει στο σημείο να τον πατάει με τους υπόλοιπους μαθητές να επικροτούν. Μόνο όταν πλέον ο 14χρονος φαίνεται να είναι σχεδόν λιπόθυμος, ένας από τους μαθητές μπαίνει στη μέση για να σταματήσει ο ξυλοδαρμός. Δείτε παρακάτω το βίντεο του neakriti.gr, με τις εικόνες βίας που εκτυλίχθηκαν στο σχολείο.

Η επίθεση αποκαλύφθηκε όταν ένας από τους μαθητές ανέβασε το βίντεο με τον ξυλοδαρμό. Το βίντεο διέρρευσε προκαλώντας σάλο στην περιοχή που βρίσκεται το σχολείο. Ένα 24ωρο αργότερα και αφού οι γονείς του μαθητή κατήγγειλαν το περιστατικό στην αστυνομία, το βίντεο κατέβηκε από τα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, ωστόσο εξακολουθεί να κυκλοφορεί στα κινητά των μαθητών του σχολείου, το οποίο δεν φαίνεται να έχει κινήσει ακόμη τις προβλεπόμενες διαδικασίες.

ΠΗΓΗ

Παρόμοια άρθρα

logo white