Τετ, Ιουλ 24, 2024

«Εύγε»! 2 περιπολικά της ΕΛ.ΑΣ. φυλάνε το πανό του EuroGayPride; Και ένα σωρό ακόμη ΑΙΣΧΗ!

«Εύγε»! 2 περιπολικά της ΕΛ.ΑΣ. φυλάνε το πανό του EuroGayPride; Και ένα σωρό ακόμη ΑΙΣΧΗ!

Κάποιος μας ενημέρωσε ότι έξω από το Δημαρχείο Θεσσαλονίκης υπάρχει όλο το 24ωρο περιπολικό για να προστατεύει το πανό του Gay Pride (γράφει “Welcome”) .

Πράγματι, ΔΕΙΤΕ (η φωτογραφία λήφθηκε χθες, 13/6/2024) :

Μπορεί η Θεσσαλονίκη να έχει αφεθεί στο έλεος των κάθε είδους κακοποιών,

λαθροεισβολείς διαφορετικών εθνοτήτων αλληλομαχαιρώνονται ανενόχλητοι στους δρόμους για τον έλεγχο της διακίνησης των ναρκωτικών (δείτε ενδεικτικά εδώ)

αλλά ΠΑΝΤΑ θα υπάρχει διαθέσιμο περιπολικό για να προστατεύει τα πανό των Gay !!!

 

Ομάδα Εκπαιδευτικών «Ο Παιδαγωγός»

ΥΓ. 1. Ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης κ.Αγγελούδης, (ο Δήμος είναι ο επίσημος συνδιοργανωτής του EuroPride) έγινε σήμερα (Παρασκευή 14/6/2024) δεκτός στο Άγιο Όρος!
Όλα αυτά λίγο πριν την έναρξη του EuroGayPride …

Ότι ακριβώς είχε συμβεί κ με τον Μπουτάρη … (και πάλι ελάχιστες μέρες πριν την έναρξη του pride) Δείτε σχετική ανάρτηση εδώ.

 

Τελικά τα άφθονα ευρωπαϊκά κονδύλια,
η κατάργηση του ΕΝΦΙΑ για τα ακίνητα του Αγ.Όρους
και οι κάθε είδους επιδοτήσεις,
μια χαρά κρατάνε τους Αγειορείτες “υπνωτισμένους” …

ΥΓ. 2. Όπως μάθαμε, σήμερα (14/6/2024) τα περιπολικά είχαν αντικατασταθεί από συμβατικά οχήματα της ασφάλειας! Παραθέτουμε σχετικές φωτογραφίες:

Στις δύο πρώτες φωτογραφίες ένστολοι, ακουμπισμένοι στο όχημα της ασφάλειας. Στην 3η φωτογραφία, το όχημα της ασφάλειας από πίσω. Οι πόρτες ανοικτές λόγω καύσωνα. Μέσα βλέπετε άτομο να κάθεται στη θέση του συνοδηγού (φαίνεται ελάχιστα και το κεφάλι στη θέση του οδηγού).

Για να μην υπάρχει η παραμικρή αμφιβολία, το αριστερό βέλος δείχνει που είναι αναρτημένο το τεράστιο πανό, και το δεξί βέλος που βρίσκονται τα περιπολικά – συμβατικό όχημα ασφάλειας. Η ΕΛ.ΑΣ. φυλάει μέρα και νύχτα το πανό για το EuroPride (που θα ξεκινήσει σε λίγες μέρες) και οι εγκληματίες αλωνίζουν στους δρόμους …   Το πανό το ετοίμαζαν από τη Δευτέρα (παρουσία της αστυνομίας!) Την Τρίτη 11/6 αναρτήθηκε! Μετρήστε πόσες μέρες και πόσοι αστυνομικοί διατέθηκαν για να φυλάνε αυτό το πανό!

Σχεδιάζουν να διαθέσουν εκατοντάδες ή και χιλιάδες αστυνομικούς (με στολή ή με πολιτικά) για να φυλάνε επί 24ώρου βάσεως την 9ήμερη “φιέστα” τους.

https://opaidagogos.blogspot.com/2024/06/gaypride.html

Παρόμοια άρθρα

logo white