Σαβ, Μάι 18, 2024

Έγκλημα στη Νίκαια: Ο 64χρονος που σκότωσε τον γαμπρό του χτυπούσε την γυναίκα και την κόρη του

Έγκλημα στη Νίκαια: Ο 64χρονος που σκότωσε τον γαμπρό του χτυπούσε την γυναίκα και την κόρη του

Είχε κακοποιητική συμπεριφορά απέναντι στην οικογένειά του

Aνατριχιάζουν οι μαρτυρίες από συγγενείς και γείτονες που βρέθηκαν στο σημείο όπου ο 64χρονος σκότωσε τον γαμπρό του στη Νίκαια.

Όσοι είχαν ακούσει για τον 64χρονο πεθερό, τον παρουσιάζουν σαν ένα νευρικό άνθρωπο, «πατέρα αφέντη» που κακοποιούσε την οικογένειά του και μόλις ένιωσε πως εγκαταλείφθηκε, έσπευσε για να εκδικηθεί τον «υπαίτιο».

Συγγενής του δολοφονημένου 39χρονου, μιλώντας στις κάμερες, αποκάλυψε πως ο πεθερός του ήταν ένας άνδρας με κακοποιητική συμπεριφορά προς την οικογένεια του, που μετά τις τελευταίες εξελίξεις μέσα στην οικογένεια του, θόλωσε.

«Ήταν πατέρας αφέντης, έδερνε τη γυναίκα του και την κόρη του, όταν τον εγκατέλειψαν, ήρθε εδώ και τον σκότωσε. Τον θεώρησε υπεύθυνο, όμως ήταν ο μόνος που δεν ήταν υπεύθυνος, ο μόνος. Ήταν μια εξαιρετική οικογένεια και ένα εξαιρετικό παιδί», είπε χαρακτηριστικά.

Κάτοικοι της περιοχής εξηγούν το πως βίωσαν οι ίδιοι το συμβάν μόλις έφτασαν στο σημείο αλλά και την κατάσταση στην οποία βρήκαν την σύζυγό του 39χρονου.

«Ακούσαμε δύο πυροβολισμούς, ακούσαμε μπαμ, μπαμ, σαν να ήταν μηχανάκι. Μόλις φτάσαμε στο σημείο, είδαμε δύο ανθρώπους πεσμένους κάτω. Ο ένας ήταν με το κεφάλι κάτω και ο άλλος ήταν λίγο πιο μπροστά. Φώναζε η κοπέλα “Στέλιο έλα μέσα” και εκείνη την ώρα έγινε το φονικό. Ήταν και οι δύο ξαπλωμένοι, ήταν νεκροί», ανέφερε κάτοικος που βρέθηκε από την πρώτη στιγμή στο σημείο της δολοφονίας.

Ένας άλλος αυτόπτης μάρτυρας, αναφέρει όσα είδε να εκτυλίσσονται από την τραγωδία στη Νίκαια.

«Είδα έναν που φοράει σκούφο να κρατάει μια καραμπίνα και να ακούω κι έναν δεύτερο πυροβολισμό. Μετά τον δεύτερο πυροβολισμό τα ουρλιαχτά σταμάτησαν. Τα ουρλιαχτά ήταν του θύματος. Ακούω τη γυναίκα του θύματος από το μπαλκόνι να φωνάζει: “Στέλιο μπες, μπες μέσα” και “βοήθεια”».

Ο αυτόπτης μάρτυρας συνεχίζει: «Βλέπω τον δολοφόνο να φεύγει λίγο προς τα πάνω να επιστρέφει ξανά πίσω, να κοιτάει προς το σπίτι του θύματος και να ακούω κι έναν τρίτο πυροβολισμό. Μετά από αυτό τον χάνω.

Προφανώς ήταν ο πυροβολισμός που αυτοκτόνησε κι έπεσε. Όσον ήμουν μαζί, η σύζυγος του θύματος στους αστυνομικούς περιέγραφε τα γεγονότα και το χειρότερο που είπε είναι ότι το θύμα έβγαλε το αυτοκίνητο για να πάει το παιδί του στο νήπιο, το παιδάκι ήταν στο μπαλκόνι, είδε τη σκηνή και φώναζε “μαμά – μαμά ένας κακός σκότωσε τον μπαμπάς μας”».

ΠΗΓΗ

Παρόμοια άρθρα

logo white