Τετ, Ιουλ 24, 2024

Οργή πολιτών και συγκέντρωση διαμαρτυρίας κατά της εισαγγελικής πρότασης για τον Η.Μίχο – «Ξεπλένουν βιαστές!» (φώτο)

Οργή πολιτών και συγκέντρωση διαμαρτυρίας κατά της εισαγγελικής πρότασης για τον Η.Μίχο – «Ξεπλένουν βιαστές!» (φώτο)

Η ένταση ξεκίνησε όταν η πορεία έφτασε έξω από το μαγαζί που διατηρούσε ο κατηγορούμενος Ηλίας Μίχος στην περιοχή

Επεισόδια σημειώθηκαν στη συγκέντρωση που πραγματοποιήθηκε στα Σεπόλια κατά

της εισαγγελικής πρότασης για τον Ηλία Μίχο, για απαλλαγή του βασικού κατηγορούμενου από τις κατηγορίες βιασμού και μαστροπείας.

Η ένταση ξεκίνησε όταν η πορεία που είχε ξεκινήσει από την Ακαδημία Πλάτωνος έφτασε έξω από το μαγαζί που διατηρούσε ο κατηγορούμενος Ηλίας Μίχος στην περιοχή. Οι συγκεντρωμένοι ξέσπασαν στο μαγαζί του.

Ωστόσο, επεισόδια σημειώθηκαν στη διάρκεια της συγκέντρωσης μεταξύ ΜΑΤ και διαδηλωτών, όταν στη συμβολή των οδών  Ξανθίππης και Δράμας κάποιοι από τους συγκεντρωμένους πέταξαν αντικείμενα σε διμοιρία και έσπασαν υαλοπίνακα σε ένα σουβλατζίδικο.

Η αστυνομία απάντησε με χημικά και χειροβομβίδες κρότου- λάμψης.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την κεκλεισμένων των θυρών δίκη, η εισαγγελέας φέρεται να πρότεινε την ενοχή του Ηλία Μίχου για διακεκριμένη κατάχρηση ανηλίκου που δεν συμπλήρωσε τα 14 έτη από πρόσωπο που του το είχαν εμπιστευτεί, για διευκόλυνση της ανήλικης να εκδίδεται και για κατοχή πορνογραφικού υλικού με ανήλικο κάτω των 12 ετών, αλλά χωρίς εξαναγκασμό και κερδοσκοπία, όπως και για οπλοκατοχή.

«Η Εισαγγελία σήμερα νομιμοποίησε εμμέσως την παιδοφιλία, αφού δεν βρήκε βιασμό της 12χρονης απ’τον Μίχο, άρα δέχεται προφανώς την κατάθεση του ότι την «ερωτεύτηκε» και το βρίσκει και νόμιμο… Διότι τις σεξουαλικές επαφές με τη #12χρονη ουδείς αμφισβητεί. Μιλάμε για απόλυτο εμετό», έγραψε χρήστης του Χ.

pronews.gr

Παρόμοια άρθρα

logo white