Τρι, Ιουλ 23, 2024

Βροχή τα θαύματα με την ΠΑΝΑΓΙΑ μας, ο κόσμος αγανάκτησε με την βλασφημία των αντιχρίστων

Βροχή τα θαύματα με την ΠΑΝΑΓΙΑ μας, ο κόσμος αγανάκτησε με την βλασφημία των αντιχρίστων

Όποιος επικαλείται τη Παναγία μας αμέσως εκείνη τρέχει!!!

Όποιος έχει ανέβει στο μοναστήρι της από το δρόμο Αγρίνιο – Καρπενήσι γνωρίζει τη στενότητα του δρόμου αλλά και τις στροφές μπορεί να καταλάβει ότι μια στραβοτιμονιά ή

μια απροσεξία θα μπορέσει κάποιος με μεγάλη ευκολία να βρεθεί στον γκρεμό.

Ένα παλικάρι λοιπὸν πήγαινε την αντίθετη διαδρομή, κατέβαινε δηλαδή Καρπενήσι – Αγρίνιο. Για μια στιγμή τα φρένα του δεν έπιαναν και το μόνο που πρόλαβε να πει βλέποντας ότι το αμάξι του δεν υπάκουε ήταν “Παναγία μου Προυσιώτισσα” , τιποτα άλλο. Βρέθηκε με το αμάξι του γυρισμένο στη πλαγιά, σταματημένο και το χειρόφρενο τραβηγμένο. Αφού συνήλθε από το σοκ και κάλεσε οδική βοήθεια ξάπλωσε το βράδυ να κοιμηθεί. Και πριν κλείσει τα μάτια του του λέει εκείνος ο άλλος: ” μωρε δεν άφησε αυτή να σε τελειώσω απόψε ”

Ένα ζευγάρι ηλικιωμένων βγήκε εκτός πορείας για κάποιο λόγο και έπεσε στον γκρεμό. Μιλάμε για γκρεμό 100 και πλέον μέτρων. Το αμάξι τους έγινε κόσκινο, αυτούς οι διασώστες τους βρήκαν χωρίς γρατζουνιά.

Οχι μόνο δε πιστεύουμε, αλλά και ό,τι θαύμα γίνεται γνωστό και ορατό δε μας ενθουσιάζει και πολύ. Κλαίει η Παρηγορητρια τόσα χρόνια! Ξέρετε τι είπε??? Δεν ενδιαφέρονται οι άνθρωποι!!!
Ακούτε????

ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ

Αυτή στη τελική γιατί να ενδιαφερθεί τότε;

Ας κανονίσουμε τη πορεία μας Έλληνες.

Εαν θέλουμε να λεγόμαστε έτσι.

Η γη που πατάμε έχει ποτίσει περισσότερο με αίμα παρά βροχή.

Το νου σας/μας !!!!!

https://konstantinoupolipothoumeno.blogspot.com/?m=1

Παρόμοια άρθρα

logo white