Σαβ, Μάι 18, 2024

Λοιμωξιολόγος τα γυρνάει για να γλιτώσει: «Κάναμε ΛΑΘΟΣ με τις υποχρεωτικότητες», vid

Λοιμωξιολόγος τα γυρνάει για να γλιτώσει: «Κάναμε ΛΑΘΟΣ με τις υποχρεωτικότητες», vid

Δείτε τι παραδέχεται «ειδικός» και πρώην κυβερνητικός αξιωματούχος σε ένα κράτος που εφάρμοσε από τα πιο σκληρά χουντομέτρα για τον covid.

Ο Δρ Nick Coatsworth παραδέχθηκε ότι οι κυβερνητικοί αξιωματούχοι, συμπεριλαμβανομένου του ίδιου, «έκαναν λάθος» όταν με τρομερή μανία υποστήριζαν τις

υποχρεωτικότητες των κορωνοεμβολίων.

Τα σχόλιά του έρχονται λίγο αφότου το Ανώτατο Δικαστήριο του Κουίνσλαντ στην Αυστραλία διαπίστωσε ότι οι αστυνομικοί και οι εργαζόμενοι στα ασθενοφόρα στην Πολιτεία έλαβαν παράνομες οδηγίες να κάνουν εμβόλια.

Σταθμίζοντας την παραπάνω απόφαση, ο Dr Coatsworth, πρώην αναπληρωτής επικεφαλής υγείας της Αυστραλίας κατά τη διάρκεια της πανδημίας, είπε ότι έπρεπε να αναγνωρίσει τον δικό του ρόλο στο σύστημα που προωθεί τις εντολές εμβολίων.

«Δεν κάναμε λάθος την προώθηση των εμβολίων, αλλά οι εντολές υποχρεωτικότητας, ναι, νομίζω ότι το κάναμε λάθος», παραδέχθηκε στην αυστραλιανή τηλεόραση.

«Και αν έχουμε άλλη πανδημία, θα πρέπει να σκεφτούμε πολύ καλά εάν οι εντολές υποχρεωτικότητας για εμβόλια πράγματι δικαιολογούνται».

Τα παραπάνω δεν τα δηλώνει κάποιο τυχαίο πρόσωπο στην Αυστραλία! Ο λοιμωξιολόγος συνέδεσε το πρόσωπό του με τις πρώτες μέρες της κυκλοφορίας του εμβολίου κατά του covid καθώς επίσης και τις σχεδόν καθημερινές ενημερώσεις για τα κρούσματα και τους εμβολιασμούς στα αυστραλιανά ΜΜΕ.

απεμπε-EPA-MTI photo

el.gr

Παρόμοια άρθρα

logo white