Σαβ, Ιουν 22, 2024

Ξαφνικά! Η Daily Mail βλέπει Παγκόσμια Έκρηξη Καρκίνων ενώ Pfizer, J&J, Merck, εξαγοράζουν εταιρίες που ειδικεύονται σε θεραπείες καρκίνου

Ξαφνικά! Η Daily Mail βλέπει Παγκόσμια Έκρηξη Καρκίνων ενώ Pfizer, J&J, Merck, εξαγοράζουν εταιρίες που ειδικεύονται σε θεραπείες καρκίνου

Παγκόσμιο φαινόμενο καρκίνου: Δεν είναι μόνο η Αμερική. Το Ηνωμένο Βασίλειο, η Ιαπωνία, η Νότια Αφρική και η Αυστραλία είναι μεταξύ των δεκάδων χωρών που υποφέρουν από μυστηριώδεις κατακόρυφες αυξήσεις όλων των διαφορετικών ειδών όγκων στους νέους.

Αυτός είναι ο τίτλος του ρεπορτάζ της Daily Mail με ημερομηνία 15 Μαρτίου 2024 και καθώς βρισκόμαστε στον απόηχο της πιο τυραννικής επιβολής εμβολιασμών σε τόσο εύρος στη παγκόσμια ιστορία.

By Pendulum

Πλέον στο παγκόσμιο χωριό τα θύματα (ο πληθυσμός της Γης) μιλάνε ανοιχτά για την επιχείρηση Γενοκτονίας εξαιτίας της παγκόσμιας φούσκας του χρέους και της υλοποίησης ενός διακαούς πόθου μίας elite ευγονιστών. Η ερήμωση του πληθυσμού της Γης βρίσκεται σε εξέλιξη. Όπως θα δείτε στη συνέχεια μία μετά την άλλη οι εταιρίες που ανέπτυξαν τα εμβόλια COVID-19 τώρα σπεύδουν να εξαγοράσουν άλλες που ειδικεύονται στη παραγωγή φαρμάκων και θεραπειών για το καρκίνο.

Το μεγαλύτερο project που βρίσκεται σε εξέλιξη είναι ο θάνατός σου!

Η Pfizer πολύ πρόσφατα συμφώνησε να πληρώσει 43 δισεκατομμύρια δολάρια για την εταιρία βιοτεχνολογίας Seagen Inc.

Η Seagen Inc. είναι μια αμερικανική εταιρεία βιοτεχνολογίας που επικεντρώνεται στην ανάπτυξη και εμπορευματοποίηση καινοτόμων, ενισχυμένων θεραπειών που βασίζονται σε μονοκλωνικά αντισώματα για τη θεραπεία του καρκίνου. Η πρωτοποριακή κατηγορία στοχευμένων αντικαρκινικών φαρμάκων την κάνει ιδιαίτερα ελκυστική, σύμφωνα με το ρεπορτάζ των Jared S. Hopkins και Jonathan D. Rockoff στη The Wall Street Journal.

Σύμφωνα με τους όρους, η Pfizer θα πληρώσει 229 δολάρια ανά μετοχή σε μετρητά, δήλωσε η φαρμακοβιομηχανία τη Δευτέρα.

Οι εταιρείες αναμένουν ότι η συμφωνία θα κλείσει στα τέλη του τρέχοντος έτους ή στις αρχές του επόμενου έτους.

Το σύνολο της συμφωνίας των 43 δισεκατομμυρίων δολαρίων περιλαμβάνει και χρέος, δήλωσε εκπρόσωπος της Pfizer. Είναι πιθανό να αντιμετωπίσει τον έλεγχο από ρυθμιστικές αρχές αντιμονοπωλιακής νομοθεσίας, οι οποίες έχουν εντείνει τις αξιολογήσεις τους για την υγειονομική περίθαλψη και άλλες συμφωνίες.

Η Seagen, η οποία εδρεύει έξω από το Seattle, έγινε πρωτοπόρος σε μια κατηγορία φαρμάκων γνωστών ως συζεύγματα φαρμάκων αντισωμάτων που μπορούν να εγκαταστήσουν τους όγκους για να τους χτυπήσουν με έναν τοξικό παράγοντα.

Η Pfizer, της Νέας Υόρκης, αναζητά εξαγορές για να την βοηθήσει να αντισταθμίσει τις αναμενόμενες απώλειες στις πωλήσεις, καθώς ορισμένα φάρμακα με τις μεγαλύτερες πωλήσεις χάνουν την προστασία των διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας τα επόμενα χρόνια.

«Η Ογκολογία (βλέπε καρκίνοι) συνεχίζει να είναι ο μεγαλύτερος μοχλός ανάπτυξης στην παγκόσμια ιατρική και αυτή η εξαγορά θα ενισχύσει τη θέση της Pfizer σε αυτόν τον σημαντικό χώρο και θα συμβάλει ουσιαστικά στην επίτευξη των βραχυπρόθεσμων και μακροπρόθεσμων οικονομικών στόχων της Pfizer», δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος Albert Bourla.

Η Seagen, η οποία αναμένει έσοδα 2,2 δισεκατομμυρίων δολαρίων φέτος, θα μπορούσε να αποφέρει έσοδα 10 δισεκατομμυρίων δολαρίων στην Pfizer έως το 2030, δήλωσε η Pfizer.

«Ο προτεινόμενος συνδυασμός με την Pfizer είναι το σωστό επόμενο βήμα για τη Seagen για να προωθήσει τη στρατηγική της», δήλωσε ο Διευθύνων Σύμβουλος της Seagen, David Epstein.

Ο κ. Epstein ανέλαβε το τιμόνι της Seagen τον Νοέμβριο, μετά το τέλος των συνομιλιών της με τη Merck, και σχεδίαζε μια ανεξάρτητη πορεία για την εταιρεία.

Η Seagen τράβηξε την προσοχή της Pfizer και άλλων μεγάλων φαρμακοβιομηχανιών λόγω των νέων αντικαρκινικών φαρμάκων της, γνωστά ως Αntibody Drug Conjugates or ADCs, τα οποία είναι σε θέση να στοχεύουν όγκους και στη συνέχεια να τους χτυπούν με έναν τοξικό παράγοντα.

H Merck & Co. είχε συζητήσει την αγορά της Seagen πέρυσι, αλλά οι εταιρείες δεν μπορούσαν να συμφωνήσουν σε μια τιμή, ανέφερε η Wall Street Journal. Οι συνομιλίες της Pfizer με τη Seagen προχώρησαν γρήγορα αφού η Journal ανέφερε τον περασμένο μήνα ότι οι εταιρείες είχαν αρχίσει να συζητούν.

Τα ADCs έχουν αρχίσει να κερδίζουν έγκριση για ορισμένους κοινούς καρκίνους όπως του μαστού, και οι φαρμακευτικές έχουν εξερευνήσει την εφαρμογή τους σε συνδυασμό με άλλους καρκινικούς παράγοντες, συμπεριλαμβανομένων των ανοσοθεραπειών που είναι μερικά από τα φάρμακα με τις μεγαλύτερες πωλήσεις στον κόσμο.

Η Seagen έχει περισσότερες από εννέα μελέτες σε εξέλιξη που δοκιμάζουν τα ADCs, με ανοσοθεραπείες.

Τα ADCs, θα αντιπροσωπεύουν 31 δισεκατομμύρια δολάρια από την αγορά των 375 δισεκατομμυρίων δολαρίων το 2028, εκτιμά η εταιρεία έρευνας αγοράς φαρμάκων Evaluate.

Η Seagen πουλά τέσσερα προϊόντα, τρία από τα οποία περιλαμβάνουν ADCs. Περιλαμβάνουν το Padcev, το οποίο εγκρίθηκε το 2019 για τη θεραπεία ασθενών με καρκίνο της ουροδόχου κύστης που είχαν αποτύχει σε άλλα φάρμακα.

Ο Οργανισμός Τροφίμων και Φαρμάκων των ΗΠΑ επανεξετάζει ένα σχήμα που συνδυάζει το Padcev με την ανοσοθεραπεία Merck’s Keytruda για τη θεραπεία του προχωρημένου καρκίνου της ουροδόχου κύστης σε ασθενείς που δεν είναι κατάλληλοι για χημειοθεραπεία. Το Padcev θα μπορούσε να έχει συνολικά 2,8 δισεκατομμύρια δολάρια σε πωλήσεις το 2028, σύμφωνα με αναλυτές που συμμετείχαν σε έρευνα του FactSet.

Πάμε τώρα στην J&J.

Η J&J εξαγοράζει την εταιρεία ανάπτυξης φαρμάκων για τον καρκίνο Ambrx Biopharma έναντι 2 δισεκατομμυρίων δολαρίων

Η Johnson & Johnson ανακοίνωσε πρόσφατα ότι θα εξαγοράσει την Ambrx Biopharma έναντι 2 δισεκατομμυρίων δολαρίων, επιλέγοντας μια φαρμακευτική εταιρεία που ειδικεύεται σε έναν από τους πιο καυτούς τομείς της θεραπείας του καρκίνου.
Η συμφωνία, η οποία ανακοινώθηκε την πρώτη ημέρα του ετήσιου συνεδρίου JPMorgan Healthcare, καθιστά την J&J την πιο πρόσφατη φαρμακευτική εταιρεία που στοιχηματίζει σε συζυγή αντισώματος-φαρμάκου ή ADC.
Η εξαγορά έρχεται επίσης καθώς η J&J προσπαθεί να καλύψει ένα κενό εσόδων που πλησιάζει το 2025.

Η Ambrx στοχεύει σε πολλαπλούς καρκίνους με φάρμακα που ονομάζονται συζυγή αντισώματος-φαρμάκου ή ADC, τα οποία περιγράφονται από τους ερευνητές ως «κατευθυνόμενοι πύραυλοι» που στοχεύουν άμεσα και σκοτώνουν καρκινικά κύτταρα και ελαχιστοποιούν τη ζημιά στον υγιή ιστό.

Η συμφωνία, η οποία ανακοινώθηκε την πρώτη ημέρα του ετήσιου συνεδρίου JPMorgan Healthcare, καθιστά την J&J την πιο πρόσφατη φαρμακοβιομηχανία που στοιχηματίζει σε ADC μετά από παρόμοιες κινήσεις άλλων μεγάλων αντιπάλων – συμπεριλαμβανομένης της Pfizer, AbbVie και Merck.

«Ο αγωγός και η πλατφόρμα ADC της Ambrx παρουσιάζουν συναρπαστικές μελλοντικές ευκαιρίες για παροχή βελτιωμένων βιολογικών σκευασμάτων ακριβείας, καθώς προσπαθούμε να μεταμορφώσουμε τη θεραπεία του καρκίνου και να βελτιώσουμε τη ζωή των ασθενών», δήλωσε ο Δρ Yusri Elsayed, επικεφαλής ογκολογίας της παγκόσμιας θεραπευτικής περιοχής της J&J.

Παγκόσμιο Φαινόμενο καρκίνου ανάμεσα στους νέους

Πάμε τώρα να δούμε το ρεπορτάζ της Daily Mail για την εκτίναξη κάθε είδους καρκινικών όγκων ανάμεσα στους νέους>

Οι γιατροί σε όλο τον κόσμο κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου για μια αυξανόμενη επιδημία νέων που διαγιγνώσκονται με καρκίνους που σχετίζονται συχνότερα με τους ηλικιωμένους.

Οι διαγνώσεις έργων μελετών θα συνεχίσουν να αυξάνονται κατά 31% τοις εκατό και οι θάνατοι θα αυξηθούν κατά 21% το 2030.

Σχεδόν κάθε ήπειρος αντιμετωπίζει μια αύξηση των διαφόρων τύπων καρκίνου σε άτομα κάτω των 50 ετών, κάτι που είναι ιδιαίτερα προβληματικό καθώς η ασθένεια τείνει να προσβληθεί σε μεταγενέστερα στάδια σε αυτόν τον πληθυσμό, επειδή οι περισσότεροι γιατροί δεν είναι εκπαιδευμένοι να την αναζητούν σε νέους .

Οι διαφορές στα ποσοστά και τους τύπους της νόσου προκαλούν σύγχυση στους επιστήμονες και έχουν ωθήσει ορισμένους να ξεκινήσουν ερευνητικά προγράμματα πολλών δεκαετιών στα οποία θα συμμετέχουν εκατοντάδες χιλιάδες άνθρωποι από όλο τον κόσμο.

Παγκοσμίως, η Αυστραλία-η οποία επέβαλε με πρωτοφανή αυστηρότητα τους εμβολιασμούς COVID-19 στους πολίτες της- έχει δει τον υψηλότερο αριθμό πρώιμων διαγνώσεων καρκίνου στον κόσμο, με ποσοστό 135 ανά 100.000 άτομα.

Η κοντινή Νέα Ζηλανδία (επίσης) έχει το δεύτερο υψηλότερο ποσοστό, με 119 περιπτώσεις σε άτομα κάτω των 50 ετών ανά 100.000 άτομα.

Όμως, ενώ ο καρκίνος του μαστού είναι η κορυφαία ασθένεια στην Αυστραλία, ο καρκίνος του παχέος εντέρου κατέχει την πρώτη θέση στη γείτονά του. 

Στην Ασία, η Ιαπωνία και η Νότια Κορέα μπορεί να είναι κοντά και παρόμοια οικονομικά, αλλά έχουν διαφορετικά ποσοστά πρώιμης έναρξης καρκίνου του παχέος εντέρου, ο οποίος αυξάνεται με ταχύτερο ρυθμό στη Νότια Κορέα.

Οι Ηνωμένες Πολιτείες βρίσκονται στην έκτη θέση, με 87 περιπτώσεις ανά 100.000 άτομα ηλικίας κάτω των 50 ετών και το Ηνωμένο Βασίλειο καταλαμβάνει την 28η θέση, με 70,5 περιπτώσεις ανά 100.000 άτομα.

Οι καρκίνοι που αυξάνονται ταχύτερα περιλαμβάνουν τον καρκίνο του λαιμού και του προστάτη. Οι καρκίνοι πρώιμης έναρξης με τη μεγαλύτερη θνησιμότητα περιλαμβάνουν καρκίνους της τραχείας (τραχεία), του πνεύμονα, του στομάχου και του παχέος εντέρου.

Ιδιαίτερη ανησυχία προκαλεί ο καρκίνος του παχέος εντέρου στους νέους. Τα στοιχεία δείχνουν ότι το ποσοστό των κρουσμάτων μεταξύ των ατόμων ηλικίας 20 έως 34 ετών έχει αυξηθεί κατά 40% μεταξύ 2010 και 2020.

Και προβλέπεται ότι θα αυξηθούν κατά 90% μέχρι το 2030.

Σε όλο τον κόσμο, ο καρκίνος του μαστού είναι η ασθένεια που εμφανίζεται συχνότερα σε δεκάδες χώρες, συμπεριλαμβανομένων των ΗΠΑ, του Ηνωμένου Βασιλείου, του Καναδά, της Ινδίας, της Νότιας Αφρικής, της Αυστραλίας και του Μεξικού, κάτι που μπορεί να οφείλεται σε πιο προσιτούς προληπτικούς ελέγχους.

Ακολουθεί ο καρκίνος του προστάτη.

Οι ογκολόγοι εκεί είπαν στο CBS ότι τα ποσοστά καρκίνου σε νέους κάτω των 50 ετών είναι τα υψηλότερα για τον καρκίνο του μαστού, του παχέος εντέρου και του πνεύμονα.

Η Juliette Landgrave, που διαγνώστηκε με τριπλά αρνητικό καρκίνο του μαστού στα 38 της, είπε ότι έχει δει γυναίκες ηλικίας 20 ετών με την ίδια ασθένεια.

Η Landgrave λέει: «Έχω δει στις τριπλές αρνητικές μου ομάδες καρκίνου γυναίκες που είναι 20. Μόλις ξεκινούσαν τη ζωή τους, έχοντας διαγνωστεί με αυτή τη φρικτή ασθένεια. Λοιπόν, είμαι τυχερή που μπόρεσα να νιώσω το εξόγκωμα και μπόρεσα να υποστηρίξω τον εαυτό μου».

kourdistoportocali.com

 

Παρόμοια άρθρα

logo white