Σαβ, Μάι 25, 2024

Τί έρχεται 1η Ιουνίου 2025; Γιατί μακροθυμεί ο θεός ; Μιά σκεπτόμενη Κερκυραία!

Τί έρχεται 1η Ιουνίου 2025; Γιατί μακροθυμεί ο θεός ; Μιά σκεπτόμενη Κερκυραία!

Γράφει το  troktico 

   Η προφητεία συν-τέμνει τον χρόνο και τον χώρο . Η Αγία Τριάδα προϋπάρχει των πάντων , αιδιότητα  ενδοτριαδική σιγή  ,  από αγάπη ο Κύριος ημών Ιησούς

Χριστός  ,  δημιούργησε τον κόσμο – κόσμημα – ¨Αγιος Ανδρέας δια Χριστόν σαλός

   Πρώτα δημιούργησε – έκτισε – τον χρόνο – αιώνες – στον οποίο τοποθέτησε επτά (7) σημάδια « δος μερίδα τοις επτά και γε τοις οκτώ»  , από την ουσία του χρόνου έκτισε τα δέκα αγγελικά τάγματα – καθ¨ ομοίωση .

   Μετά δημιούργησε την κτιστή υλική πλάση . Από την πλάση έλαβε πηλό , ενεφύσησε την ζώσα πνοή του και δημιούργησε τον άνθρωπο , κατ¨ εικόνα και ομοίωση με στόχο την τελείωση του ανθρώπου  – κατά χάριν θεός –  και της κτίσεως . Το προπατορικό αμάρτημα έφερε την φθορά , την πτώση , τον θάνατο . Στην μεταπτωτική κατάσταση , ο άνθρωπος αντιλαμβάνεται τα γεγονότα ώς πρίν και μετά την γέννηση του και προσπαθεί να προβλέψει το μέλλον .

 Η προφητεία που δίνεται από τον θεό ερμηνεύει – αποκαλύπτει τα γεγονότα – ποτέ δεν ερμηνεύεται από τα γεγονότα – χρυσή εικόνα βασιλέως Ναβουχοδονόσορος – η προφητεία διεισδύει στον κόσμο αχειρότμητος λίθος εξ΄ όρους της Παρθένου ,  μορφώνει αυτόν , ώστε όταν ήρθε  το πλήρωμα του χρόνου , ο ρηθείς υπό των προφητών , ανεκαίνισε δια του αίματος του και της Αναστάσεως του τον κόσμο .

   Η προφητεία αποκαλύπτεται πάντα στις καρδίες των πιστευόντων , προ της οριστικής εκπληρώσεως της . Οι Μάγοι γνώριζαν δύο (2) έτη πρίν¨ την γέννηση  του Κυρίου , ο Φίλλιπος εξ¨ αρχής τρία(3) έτη προ της σταυρώσεως ομολόγησε τον Χριστό Υιό θεού ¨ οι Ιουδαίοι τις ίδιες γραφές δεν αναγινωσκουν ; γιατί τον σταύρωσαν ; Η ανοιχτή προφητεία προειδοποίηση προς την Νινευή  αυτό επιβεβαιώνει , τρείς ημέρες αφού και όταν φθάσει και κηρύξει μετάνοια ο Ιωνάς , η Νινευή καταστραφησεται .

 Τα επτά(7) σημάδια στον χωροχρόνο δεν αλλάζουν ποτέ¨ από την θεία αποκάλυψη του Ιωάννου γνωρίζουμε ότι , εντός του ιστορικού χρόνου πρό της Δευτέρας(Β’)  παρουσίας , δίδεται στον Σατανά εξουσία και χρόνος , πχ 1260 ημέρες , άρα το ερώτημα είναι πόσο χρόνο έχει ο Σατανάς και οι κοσμικές εξουσίες του , να υλοποιήσουν το σχέδιο τους και ισόποσα πόσο χρόνο υπομονή , στεφανοφορούντες πρέπει να κάνουν οι Χριστιανοί .

   Για παράδειγμα από την Αποκάλυψη κεφ ΙΓ το θαλασσινό θηρίο ξεκινά με νίκη κατά των Ορθοδόξων 636μχ καταλαμβάνει τα Ιεροσόλυμα –  Ομάρ Ρασιντουν – και μετά από 1260 έτη – ημέρες – το 1896 μχ με νίκη κατά των  Ελλήνων περατώνει το έργο του , χρησιμοποιώντας 7 κεφαλές – Καλιφείες , Ομαυάδες , Αββασίδες , Αγιουμπίδες , Βουγίδες , Γνουβίδες , Σελτζουκίδες και έσχατη κεφαλή οι Οσμανλίδες – Οθωμανοί Τούρκοι . Αμέσως μετά το θηρίο το αναβαίνον εκ της Αβύσσου Αποκ ΙΑ 7-12  Κομμουνισμός – Ευρωπαϊκός κοινοβουλευτισμός – μετά από πόλεμο νικά τους δύο μάρτυρες που φορούν μαύρα κλήρος και λαός των 7 Εκκλησιών της Μ. Ασίας – πλατεία της Πόλεως της μεγάλης – και υπο μορφή δώρων πέμπει αλλήλους τους πληθυσμούς  ένθεν  – κακείθεν του Αιγαίου   οι μνήμες τους παραμένουν ζωντανές – άταφα πτώματα – για τρείς και ήμισυ μεγάλες ημέρες – 28 έτη ο πλήρης κύκλος του άνδρα και του Ηλίου , εορτολόγιο Πάσχα , άρα 3 επι 28 συν 14 ίσον 98 έτη σύν 1922 ίσον  2020 , έτος κατά το οποίο άρχισαν τα γεγονότα της Πόλης αλλά το σκοτισμένο όμμα της ψυχής των Ορθοδόξων , αδυνατεί να διακρίνει το σχέδιο του Θεού , σε βάθος επταετίας .

  Σε μία απεγνωσμένη ενέργεια , ο Σατανάς την 1 Ιουνίου του 2025 Κυριακή έβδομη από το κοινό Πάσχα 20 Απριλίου , εορτή των Αγίων τριακοσίων δέκα και οκτώ πατέρων της πρώτης εν Νικαία   Οικουμενικής συνόδου , δια των αντιπροσώπων του επισκόπων παλαιάς και νέας Ρώμης , θα συνεορτάσουν το Πάσχα και την 1 Ιουνίου 2025 θα ακυρώσουν το κανόνιο της πρώτης Συνόδου του Πάσχα , ορίζοντας σταθερή ημερομηνία εορτασμού του Πάσχα , καταργώντας τον εορτολόγικο χρόνο της Εκκλησίας , προκαλώντας σχίσμα «θα έχουμε το Παλαιό , το Νέο και το ποιό Νέο» , Γέρων Βασίλειος ο Καυσοκαλυβίτης και έσχατος προφήτης +2015 εκδόσεις Αγαθός λόγος τόμος B σελ. 34

   Οι δυνάμεις των ουρανών θα σαλευτούν το Άγιο Όρος δια την γενομένη προδοσία θα καταβυθιστεί στα βάθη της θαλάσσης  – Μοναχός Στέφανος ο Καυσοκαλυβίτης +2015 εξ Ηγουμενίτσης – υπερηφαίστειο Αμμουλιανής , δεύτερη Σάλπιγγα Αποκ Η8 , και λίγο αργότερα την 22 Ιουλίου 2027 –  τρίτη Σάλπιγγα – δύο τερατώδεις σεισμοί «αστρικής» προελεύσεως , θα πλήξουν την οικουμένη , καθιστώντας την Αμερική –  μερική   και τα δύο συνεχόμενα καλοκαίρια τόσο ζεστά , ώστε η πάχνη του χειμώνα να φαντάζει όνειρο θερινής νυκτός – προφητεία  GEWKWN το 2 το 7 και το 13 .

ΥΓ.

Επτά σημάδια 

  1. Αδάμ παράδεισος 30 έτη μόνος +3 με Εύα , παρακοή , έξοδος , φθορά , πρώτευαγγέλιο 5508 πχ
  2. Νώε κατασκευή Κιβωτού έτη 120 τα τελευταία 33 έτη κηρύττει υπανδρεύη τα 3 τέκνα του – Κατακλυσμός
  3. Σολομών κατασκευή Ναού λειτουργία 1004 – 971 πχ μετά από 33 έτη καταστρέφεται υπο Φαραώ Σισάκ απώλεια Κιβωτού
  4. Ιησούς Χριστός 25 Δεκεμβρίου 2 πχ μετά 30 έτη και για 3 έτη κήρυγμα , Σταύρωση , Ανάληψη , Πεντηκοστή , Αποστολική Εκκλησία
  5. Διοκλητιανός  –  Μαξιμιανός Ερκούλιος , ζεύγος Σατανά , Διωγμός , τετραρχία 292 μχ , διάταγμα ανεξιθρησκείας 313 μχ  , πρώτη Οικουμενική Σύνοδος 325 μχ Νίκαια Μ. Κωνσταντίνος , σύνολο ετών 33
  6. Μεσασμός ογδόου αιώνος , 7500 έτη από κτίσεως Αδάμ έτος 1992 μχ  , διάλυση συμφώνου Βαρσοβίας , πόλεμος  Ιράκ , Γιουγκοσλαβία , Λιβύη , Συρία κτλ . εμφάνιση παγκόσμιου διαδικτύου , συν 33 έτη , έχουμε το έτος 2025 συλλείτουργο , προδοσία πρεσβυτέρας και νέας Ρώμης – πρώτη Σάλπιγγα Αποκ.
  7. Σατανάς Αποκ. Κ7 και επικείμενος οριστικός θρίαμβος της Εκκλησίας – Δευτέρα Παρουσία

Παρόμοια άρθρα

logo white