Σαβ, Μάι 25, 2024

Τελευταία «ζαριά» σήμερα για να εμποδίσουν τον Τραμπ να βγει πρόεδρος!

Τελευταία «ζαριά» σήμερα για να εμποδίσουν τον Τραμπ να βγει πρόεδρος!

Έχουν τον χρόνο όμως να το κάνουν με...«νόμιμα» μέσα;

Το Ανώτατο Δικαστήριο των ΗΠΑ σχεδιάζει να εκδώσει τουλάχιστον μία απόφαση σήμερα Δευτέρα, μια ημέρα πριν από τις προκριματικές εκλογές στο Κολοράντο, στις

οποίες ένα κατώτερο δικαστήριο έβγαλε τον Ρεπουμπλικανό υποψήφιο Ντόναλντ Τραμπ από το ψηφοδέλτιο επειδή θεωρήθηκε πως συμμετείχε “στην εισβολή οπαδών του στο Καπιτώλιο των ΗΠΑ στις 6 Ιανουαρίου 2021”.

Το Κολοράντο είναι μία από τις 15 πολιτείες και μια επικράτεια των ΗΠΑ που διεξάγουν προκριματικές εκλογές την «Σούπερ Τρίτη».

Η απόφαση -και εδώ είναι το σημαντικό- μπορεί να αφορά κυρίως το Κολοράντο, όμως ελέω Ανώτατου Δικαστηρίου θα μπορούσε να ισχύσει για ΟΛΕΣ τις Πολιτείες!!

Επομένως δεν θα επιλύσει το ζήτημα εάν ο Τραμπ μπορεί να εμφανιστεί στις προκριματικές εκλογές του Κολοράντο, αλλά και εάν είναι μπορεί να είναι υποψήφιος στις γενικές εκλογές του Νοεμβρίου.

Οι διεθνιστές προσπάθησαν να τον θέσουν εκτός νόμου σε περισσότερες από 24 άλλες πολιτείες (!!!!!). Το Μέιν και το Ιλινόις έβγαλαν επίσης τον Τραμπ εκτός ψηφοδελτίων, αν και οι δύο αυτές αποφάσεις βρίσκονται εν αναμονή της απόφασης του ανώτατου δικαστηρίου στο Κολοράντο.

(απεμπε-EPA photo)

el.gr

Παρόμοια άρθρα

logo white