Τετ, Ιουλ 24, 2024

«Για όνομα του Θεού, βοηθείστε με!!»: Το τέλος της Δύσης σε ένα ΒΙΝΤΕΟ-«γροθιά»

«Για όνομα του Θεού, βοηθείστε με!!»: Το τέλος της Δύσης σε ένα ΒΙΝΤΕΟ-«γροθιά»

«Κατευθυνόμαστε προς ένα τσουνάμι».

Μία ηλικιωμένη γυναίκα από το Κολοράντο των ΗΠΑ εξηγεί μέσα σε ελάχιστα λεπτά, καταθέτοντας την προσωπική της εμπειρία, το πώς έχει επιτευχθεί η απόλυτη φτωχοποίηση στον λεγόμενο «δυτικό κόσμο».

Σε Δημοτικό Συμβούλιο, η γυναίκα που κατοικεί στο Ντένβερ των 750χιλ. κατοίκων, εξηγεί πώς οι 40χιλ. μετανάστες που «φιλοξενεί» η πόλη της έχουν πραγματικά εκτροχιάσει τον τοπικό προϋπολογισμό.

Και αναφερόμαστε σε πολύ χρήμα, την ώρα που η ίδια με τον συνταξιούχο δάσκολο σύζυγό της μετά βίας τα βγάζουν πέρα:

«Το μπάτζετ όλων αυτών (στέγαση και σίτιση μεταναστών) είναι 576εκατ. δολάρια. Ο προϋπολογισμός σας όμως, επειδή το έψαξα, είναι μόλις 72 εκατομμύρια δολάρια. Σας ρωτώ λοιπόν, πώς λοιπόν πιστεύετε ότι θα το αντέξετε αυτό οικονομικά;

Εγώ ζω με έναν προϋπολογισμό 30χιλ. τον χρόνο. Ο σύζυγός μου εργαζόταν ως δάσκαλος και εγώ είχα μία αναπηρία και αναγκαστήκαμε να παραιτηθούμε. Είχαμε τους συμβούλους μας που μας διαβεβαίωναν ότι θα είχαμε αρκετά χρήματα για να επιβιώσουμε. Λοιπόν θα σας πω πώς επιβιώνω με 30χιλ. δολάρια.

Έχετε κάνει τέτοια θαυμάσια δουλειά με το στεγαστικό που κάνατε τους φόρους μου να ανέβουν στα 4χιλ. δολάρια. Άλλα 3χιλ. για την ασφάλιση, 3χιλ. για το αυτοκίνητο. Ζω με 20χιλ. δολάρια (τον χρόνο). Αναγκάζομαι να παίρνω ρούχα από το φιλόπτωχο. Είμαι τόσο φτωχή που πρέπει να μπαλώνω τα ρούχα μου. Πηγαίνω στην τράπεζα τροφίμων και βλέπω μετανάστες να μας κλέβουν και να μας διώχνουν»:

Σας ακούγονται μήπως…γνωστά όλα αυτά;; Είναι επειδή τα ζούμε και στην Ευρώπη εδώ και χρόνια:

freepik photo

el.gr

Παρόμοια άρθρα

logo white