Τρι, Ιουλ 23, 2024

Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν: «Θα καθίσουμε στο εδώλιο του Διεθνούς Ποινικού Δικαστηρίου της Χάγης τον Β.Πούτιν»! (βίντεο)

Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν: «Θα καθίσουμε στο εδώλιο του Διεθνούς Ποινικού Δικαστηρίου της Χάγης τον Β.Πούτιν»! (βίντεο)

Επικίνδυνη άγνοια της πραγματικότητας από την ηγεσία των Βρυξελλών

Προβληματισμό δημιουργεί το περιεχόμενο της ομιλίας της προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής

Ούρσουλας φον ντερ Λάιεν, η οποία δείχνει να μην έχει καμία επαφή με την πραγματικότητα και τους κινδύνους ολικής καταστροφής του πλανήτη, όχι από την… κλιματική αλλαγή που προωθούν οι ατζέντηδες της πράσινης ανάπτυξης, αλλά από τα πυρηνικά!

Η φράση της «Θα καθίσουμε στο εδώλιο του Διεθνούς Ποινικού Δικαστηρίου της Χάγης τον Β.Πούτιν για εγκλήματα πολέμου» δείχνει κάτι πολύ περισσότερο από μίσος κατά του Ρώσου προέδρου: Δείχνει άγνοια.

Επικίνδυνη άγνοια για το τι θα συμβεί, όχι για το αν υπάρξει επίθεση κατά της μητροπολιτικής Ρωσίας, αλλά ακόμα και αν θεωρητικά οι Ουκρανοί με κάποιο «μαγικό τρόπο» έπαιρναν το «πάνω χέρι» στις στρατιωτικές επιχειρήσεις.

Διότι η Ρωσία το έχει ξεκαθαρίσει ότι ακόμα και απλή διάρρηξη των γραμμών άμυνας του οχυρωματικού έργου της «Γραμμής Σουροβίκιν» που θα έθετε σε κίνδυνο την ρωσική κυριαρχία στην Κριμαία θα αντιμετωπιζόταν με τακτικά πυρηνικά όπλα.

Το ίδιο ισχύει και για τον ρωσικό θύλακα του Καλίνιγκραντ.

Το να να συλλάβουν και να οδηγήσουν στο εδώλιο του Διεθνούς Ποινικού Δικαστηρίου της Χάγης τον Β.Πούτιν είναι πιο δύσκολο, θεωρητικά από το να καθίσουν στο εδώλιο μερικοί από τους προέδρους των ΗΠΑ όπως ο Τ.Μπους ή ο Μ.Ομπάμα, καθώς πολλοί στις ΗΠΑ θέλουν να τους δουν στην φυλακή για τα εγκλήματα που διέπραξαν σε Ιράκ και Αφγανιστάν στο όνομα του αμερικανικού λαού.

Το ζήτημα είναι ότι δεν έχουν αντιληφθεί ή κάνουν πως δεν έχουν αντιληφθεί στις Βρυξέλλες ότι πρώτα θα εξαϋλωθεί η Ευρώπη και μετά οι ΗΠΑ σε περίπτωση που επιχειρηθεί ευρωπαϊκή στρατιωτική επέμβαση στην Ουκρανία.

Όλες οι «στρατιές» των κρατών μελων της ΕΕ είναι, το 30% της μαχητικής αξίας των ενεργεία ρωσικών στρατιών. Και τα ρωσικά πυρηνικά όπλα, δεκαπλάσια από τα ευρωπαϊκά, βασικά τα γαλλικά.

Άρα;

Άρα απατεώνες πολιτικούς δεν έχουμε μόνο στην Ελλάδα. Αλήθεια, εκείνη η προγραμματική σύμβαση της φον ντερ Λάιεν με την Pfizer, γιατί δεν ερευνάται σε βάθος;

pronews.gr

 

Παρόμοια άρθρα

logo white