Τρι, Απρ 23, 2024

Οι Επιθέσεις Σε Εκκλησίες Είναι Αυξημένες Κατά 800 Τοις Εκατό, Αλλά Αυτό Είναι Μόνο Μια Μικρή Προεπισκόπηση Του Τι Έρχεται Το 2024 Και Μετά

Οι Επιθέσεις Σε Εκκλησίες Είναι Αυξημένες Κατά 800 Τοις Εκατό, Αλλά Αυτό Είναι Μόνο Μια Μικρή Προεπισκόπηση Του Τι Έρχεται Το 2024 Και Μετά

Η αντιχριστιανική βία στις ΗΠΑ έχει αυξηθεί δραματικά τα τελευταία χρόνια, αλλά αυτό που έχουμε δει μέχρι στιγμής δεν είναι τίποτα σε σύγκριση με αυτό που έρχεται εάν οι προεδρικές εκλογές του 2024 προχωρήσουν με έναν συγκεκριμένο τρόπο.

Βλέπετε, η αλήθεια είναι ότι το μεγαλύτερο μέρος της βίας που στρέφεται σε χριστιανικές εκκλησίες γίνεται για πολιτικούς λόγους. Είτε είναι ακριβές είτε όχι, πολλοί στην αριστερά θεωρούν ότι οι ευαγγελικοί χριστιανοί είναι οι πιο σκληροπυρηνικοί υποστηρικτές του Ντόναλντ Τραμπ και τα κτίρια εκκλησιών είναι η πιο ορατή αναπαράσταση του ευαγγελικού κινήματος. Δεδομένου ότι τα κτίρια των εκκλησιών δεν φυλάσσονται τις περισσότερες φορές, είναι εύκολοι στόχοι και δέχονται επιθέσεις με συχνότητα που δεν έχουμε ξαναδεί σε ολόκληρη την ιστορία αυτής της χώρας.

Σύμφωνα με μια έκθεση που κυκλοφόρησε από το Family Research Council, οι επιθέσεις σε εκκλησίες στις Ηνωμένες Πολιτείες έχουν αυξηθεί κατά 800 τοις εκατό τα τελευταία έξι χρόνια…

Ενώ η κυβέρνηση Μπάιντεν καταπολεμά τους Χριστιανοδημοκράτες και ο Τύπος δυσφημίζεται ως εξτρεμιστές, οι επιθέσεις σε εκκλησίες έχουν αυξηθεί κατά 800% τα τελευταία έξι χρόνια, σύμφωνα με μια νέα έκθεση του Family Research Council (FRC).

Τον Φεβρουάριο, η συντηρητική ομάδα δημοσίευσε την έκθεση, «Η εχθρότητα κατά των εκκλησιών αυξάνεται στις Ηνωμένες Πολιτείες». Εντόπισε 915 εχθρικές ενέργειες εναντίον εκκλησιών μεταξύ Ιανουαρίου 2018 και Νοεμβρίου 2023.

Γίνεται τόση συζήτηση στα κυρίαρχα μέσα ενημέρωσης για τον «δεξιό εξτρεμισμό», αλλά στην πραγματικότητα είναι η αριστερά που διαπράττει τρομοκρατικές ενέργειες ξανά και ξανά.

Συγκεκριμένα, ο αριθμός των επιθέσεων σε εκκλησίες εξερράγη εντελώς το έτος μετά την απόφαση του Ανωτάτου Δικαστηρίου που ανέτρεψε τον Roe εναντίον Wade…

Η έκθεση διαπίστωσε ότι τα εχθρικά εκκλησιαστικά περιστατικά υπερδιπλασιάστηκαν το 2023 σε σύγκριση με το 2022, με 436 να καταμετρώνται ένα χρόνο αφότου η απόφαση του Ανώτατου Δικαστηρίου Dobbs επέστρεψε τη νομοθεσία για τις αμβλώσεις στα νομοθετικά σώματα των πολιτειών. Ο αριθμός των επιθέσεων το 2023 ήταν περισσότερο από οκτώ φορές μεγαλύτερος από αυτούς που αναφέρθηκαν το 2018.

Αυτές οι επιθέσεις δεν αφορούν αυτό που συμβαίνει τα πρωινά της Κυριακής.

Μάλλον, αυτές οι επιθέσεις αφορούν ό,τι συμβαίνει στην πολιτική σφαίρα.

Όταν μια τρελή γυναίκα μπήκε στην εκκλησία Lakewood του Joel Osteen και άρχισε να πυροβολεί , δεν ήταν επειδή μισούσε το κήρυγμά του…

Μια γυναίκα που μπήκε σε μια δημοφιλή μεγαλοεκκλησία του Τέξας το απόγευμα της Κυριακής με ένα μακρύ όπλο και ο 7χρονος γιος της άνοιξε πυρ πριν σκοτωθεί από αστυνομικούς που επιτόπου επιτόπου. Οι πυροβολισμοί άφησαν το παιδί σε κρίσιμη κατάσταση και έναν ακόμη άνδρα τραυματίστηκε, δήλωσαν αξιωματούχοι.

Οι αρχές διερευνούν τώρα τον πυροβολισμό στην εκκλησία Lakewood του τηλεευαγγελιστή και πάστορα Joel Osteen – περίπου 6 μίλια από το κέντρο του Χιούστον.

Η γυναίκα, που αναγνωρίστηκε σε ένταλμα έρευνας ως Genesse Ivonne Moreno, 36 ετών, μπήκε στην εκκλησία λίγο πριν τις 2 το μεσημέρι φορώντας καμπαρντίνα και σακίδιο και άνοιξε πυρ, δήλωσε ο αρχηγός της αστυνομίας του Χιούστον, Τρόι Φίνερ, σε συνέντευξη Τύπου το απόγευμα της Κυριακής.

Σύμφωνα με το ABC News , όταν οι αρχές ανακάλυψαν το AR-15 που χρησιμοποίησε κατά τη διάρκεια των πυροβολισμών, υπήρχε ένα αυτοκόλλητο που έγραφε «Παλαιστίνη».

Ήταν μια φιλοπαλαιστίνια ριζοσπαστική που μισούσε την ευαγγελική υποστήριξη προς το Ισραήλ.

Δυστυχώς, αυτού του είδους τα περιστατικά γίνονται πολύ συνηθισμένα.

Έχουμε φτάσει σε ένα στάδιο όπου κάθε εκκλησία στην Αμερική χρειάζεται μια ένοπλη ομάδα ασφαλείας και τα πράγματα αναπόφευκτα θα γίνουν ακόμη πιο τρελά τους επόμενους μήνες.

Όπως έχω προειδοποιήσει πολλές φορές τους αναγνώστες μου, εισερχόμαστε στην πιο χαοτική εκλογική περίοδο στην ιστορία των ΗΠΑ.

Το Lincoln Project κυκλοφορεί ήδη δυσοίωνα βίντεο που προειδοποιούν ότι ο Τραμπ θα γίνει δικτάτορας και ορδές φιλελεύθερων ειδικών μας λένε με κομμένη την ανάσα ότι μια άλλη προεδρία Τραμπ θα είναι το τέλος της Αμερικής όπως την ξέρουμε σήμερα.

Υπάρχουν εκατομμύρια αριστεροί που εσωτερικεύουν βαθιά αυτό το μήνυμα και αν κερδίσει ο Τραμπ θα είναι έτοιμοι για δράση.

Ένα πρόσφατο άρθρο της New York Post εξήγησε ότι εάν ο Τραμπ καταφέρει να επιστρέψει στον Λευκό Οίκο «κάποιο τμήμα της αριστεράς θα πείσει τον εαυτό του ότι μόνο μια έγχρωμη επανάσταση μπορεί να σώσει τη χώρα»…

Και αν ο Τραμπ βγει νικητής και η υποτιθέμενη δικτατορία βρίσκεται σε εξέλιξη;

Σίγουρα, η αντίδραση θα κάνει τις διαμαρτυρίες υπέρ της Χαμάς που έχουν αναστατώσει τις πανεπιστημιουπόλεις και έχουν διαταράξει τους κόμβους μεταφοράς σε όλη τη χώρα να φαίνονται μικρής κλίμακας σε σύγκριση.

Εάν η δημοκρατία υποτίθεται ότι βρίσκεται στα πρόθυρα της πτώσης, δικαιολογούνται τα εξωνόμιμα μέσα αντίστασης.

Τουλάχιστον κάποια μερίδα της αριστεράς θα πείσει τον εαυτό της ότι μόνο μια έγχρωμη επανάσταση μπορεί να σώσει τη χώρα.

Μακάρι να μπορούσα να σας πω ότι τέτοιοι ισχυρισμοί είναι υπερβολικοί.

Αλλά η αλήθεια είναι ότι οι αριστεροί ήδη βουίζουν για μια «επανάσταση» σε όλα τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Και οι πολιτικοί στα αριστερά σίγουρα δεν βοηθούν τα πράγματα. Για παράδειγμα, ο Μπέρνι Σάντερς επιμένει ότι μια άλλη προεδρία Τραμπ θα σημαίνει «κατάρρευση της αμερικανικής δημοκρατίας» …

Μια δεύτερη προεδρία Τραμπ θα ήταν πολύ πιο ακραία από την πρώτη. «Το έχει ξεκαθαρίσει», λέει ο Σάντερς. «Υπάρχει πολλή προσωπική πικρία, είναι ένας πικραμένος άνθρωπος, έχοντας περάσει από τέσσερα κατηγορητήρια, ταπεινωμένος, θα το βγάλει στους εχθρούς του. Πρέπει να εξηγήσουμε στον αμερικανικό λαό τι σημαίνει αυτό για αυτούς – τι θα σημαίνει για όλους μας η κατάρρευση της αμερικανικής δημοκρατίας».

Είμαστε τόσο βαθιά διχασμένοι και μια ταινία με τίτλο «Εμφύλιος Πόλεμος» πρόκειται να κυκλοφορήσει καθώς οι επερχόμενες προεδρικές εκλογές πλησιάζουν το έθνος μας…

Η επερχόμενη κυκλοφορία του Civil War του A24 κατά τη διάρκεια ενός αμφιλεγόμενου έτους προεδρικών εκλογών έρχεται εν μέσω ανησυχίας για την προοπτική ενός πραγματικού εμφυλίου πολέμου – ή, τουλάχιστον, της πραγματικής πολιτικής βίας – και αμφισβητεί ορισμένους το χρονοδιάγραμμα της ταινίας.

Μιλήστε για προγνωστικό προγραμματισμό.

Η ταινία αναφέρεται σε μια συμμαχία κρατών που επαναστατεί εναντίον ενός αυταρχικού προέδρου που καταχράται τις εξουσίες του.

Πολλοί αμφισβητούν τη σοφία της κυκλοφορίας μιας τέτοιας ταινίας σε αυτή τη συγκεκριμένη στιγμή της ιστορίας μας …

«Η ιδέα ενός άλλου αμερικανικού εμφυλίου πολέμου που συμβαίνει σήμερα στην πραγματικότητα με κρατάει ξύπνιο τη νύχτα», έγραψε ένας αναγνώστης σε ένα subreddit του Αμερικανικού Εμφυλίου Πολέμου. «Αυτή είναι μια ταινία από την οποία θέλω να μείνω μακριά. Ακόμα κι αν βασίζεται σε ένα πολιτικό σενάριο τόσο μακριά από το δικό μας. Απλώς δεν θέλω να διασκεδάσω την ιδέα για κάτι τόσο φρικτό».

«Μια ταινία για έναν δεύτερο αμερικανικό εμφύλιο πόλεμο σε μια εκλογική χρονιά κατά την οποία ο δεύτερος αμερικανικός εμφύλιος πόλεμος προκαλεί σοβαρή ανησυχία τόσο για την επιβολή του νόμου όσο και για τους λογικούς ανθρώπους;» έγραψε άλλος.

Νομίζω ότι θα ήταν φρόνιμο οι υπεύθυνοι αυτής της ταινίας να την καθυστερήσουν μέχρι το 2025 το νωρίτερο.

Αλλά φυσικά άνθρωποι σαν εσάς και εγώ δεν προλαβαίνουμε να πάρουμε τέτοιου είδους αποφάσεις.

Για πολλούς στην αριστερά που δεν λατρεύουν τον Θεό, η πολιτική είναι ουσιαστικά η θρησκεία τους.

Και γι’ αυτούς, το χειρότερο πράγμα που θα μπορούσε να συμβεί ποτέ θα ήταν να γίνει ξανά πρόεδρος ο Ντόναλντ Τραμπ.

Καταλαβαίνω ότι μπορεί να σου ακούγεται πραγματικά παράξενο, αλλά έτσι βλέπουν πραγματικά τον κόσμο.

Έτσι, εάν ο Τραμπ κερδίσει τις εκλογές τον Νοέμβριο, θα γίνουμε μάρτυρες μιας πανεθνικής έκρηξης αρνητικών συναισθημάτων που δεν θα μοιάζει με οτιδήποτε άλλο από εμάς έχει βιώσει ποτέ.

Περιττό να πούμε ότι δεν θα αρκεστούν στο να διαδηλώνουν μόνο στους δρόμους.

Θα μπορούσαμε δυνητικά να δούμε εμφύλιες αναταραχές σε μια κλίμακα που πολλοί θα θεωρούσαν αδιανόητη αυτή τη στιγμή, και που θα έθεταν τη βάση για τόσα πολλά από τα πράγματα για τα οποία προειδοποιούσα όλα αυτά τα χρόνια.

themostimportantnews.com

Το νέο βιβλίο του Michael με τίτλο  «Chaos»  είναι διαθέσιμο  σε χαρτόδετο βιβλίο  και  για το Kindle  στο Amazon.com και μπορείτε να δείτε το νέο του ενημερωτικό δελτίο Substack  εδώ .

Παρόμοια άρθρα

logo white