Τετ, Απρ 17, 2024

Νέο ΒΙΝΤΕΟ με μυστικό καταφύγιο αλλοδαπών στις ΗΠΑ! Ετοιμάζουν άγριες καταστάσεις στην Αμερική

Νέο ΒΙΝΤΕΟ με μυστικό καταφύγιο αλλοδαπών στις ΗΠΑ! Ετοιμάζουν άγριες καταστάσεις στην Αμερική

Μεταμφιέστηκε ο δημοσιογράφος για να τους ανακαλύψει

Ο δημοσιογράφος Τζέιμς Ο’Κιφ δέχθηκε επίθεση από φρουρούς ασφαλείας μετά από διείσδυση σε ένα μυστικό παράνομο καταφύγιο αλλοδαπών σε ένα πανδοχείο Ramada Inn που πλήρωσε ο Αμερικανός φορολογούμενος, όπως σχολιάζεται.

Μέρα με την μέρα αποκαλύπτονται νέες πληροφορίες, οι οποίες αποκαλύπτουν πως προετοιμάζεται μεθοδικά η πρόκληση χάους στις ΗΠΑ!

Αφού αρνήθηκαν οι Αρχές να τον αφήσουν να ερευνήσει το Ramada San Diego ως δημοσιογράφος, ο O’Keefe μεταμφιέστηκε για να αποκτήσει πρόσβαση στο ξενοδοχείο που προφανώς είχε μετατραπεί σε “μυστικό συγκρότημα παράτυπων μεταναστών”, μεταδίδεται χαρακτηριστικά.

Ενώ ερευνούσε το καταφύγιο αλλοδαπών, ο O’Keefe μίλησε με έναν οδηγό λεωφορείου που μετέφερε τους αλλοδαπούς στο ξενοδοχείο, ο οποίος ισχυρίστηκε ότι «ούτε οι παράνομοι μετανάστες δεν ξέρουν γιατί έρχονται εδώ».

«Δεν καταλαβαίνω πώς λειτουργεί όλο αυτό. Απλώς εγώ κάνω την δουλειά μου», είπε ο οδηγός του λεωφορείου.

Ενώ ήταν μέσα, ο O’Keefe ανακάλυψε έναν πίνακα με τα ονόματα των οργανώσεων που εμπλέκονται στη μυστική επιχείρηση εμπορίας ανθρώπων!

Οι εργαζόμενοί τους δεν ήθελαν να αφήσουν τους παράνομους αλλοδαπούς να φύγουν από το ξενοδοχείο για τα λεωφορεία μόλις είδαν τον O’Keefe και την ομάδα του να ερευνούν.

Ο O’Keefe αργότερα συνάντησε έναν από τους αλλοδαπούς, ο οποίος παραδέχτηκε ότι είχε καταφύγει στο ξενοδοχείο δωρεάν αφού πέρασε παράνομα τα σύνορα.

photo ΑΠΕ-ΜΠΕ/EPA-EFE

el.gr

Παρόμοια άρθρα

logo white