Σαβ, Μάι 18, 2024

Λάρα Λόγκαν: Η βραβευμένη δημοσιογράφος δείχνει τα σύννεφα της χούντας που μαζεύτηκαν

Λάρα Λόγκαν: Η βραβευμένη δημοσιογράφος δείχνει τα σύννεφα της χούντας που μαζεύτηκαν

Σε Αμερική και Ευρώπη

Η Αμερικανίδα δημοσιογράφος Lara Logan μίλησε στην συζήτηση στρογγυλής τραπέζης του γερουσιαστή Ron Johnson (R-Wis.) που επικεντρώνεται στις

ομοσπονδιακές υπηρεσίες και στο «καρτέλ Covid», καθώς τα σύννεφα της χούντας κάνουν για τα καλά την εμφάνισή τους σε Αμερική και Ευρώπη!

Αναφερόμενος στην λογοκρισία των μέσων ενημέρωσης, η Λόγκαν εξήγησε: «Ζούμε στην εποχή του πολέμου πληροφοριών όπου η προπαγάνδα δεν είναι απλώς ένα όπλο, είναι ολόκληρο το πεδίο της μάχης. Αυτός είναι ένας πόλεμος για το μυαλό μας που υποστηρίζεται από την προηγμένη τεχνολογία. Είναι μια στιγμή που εμείς ως δημοσιογράφοι πρέπει να είμαστε ενωμένοι και ανεξαρτήτως πολιτικής να αγωνιστούμε για την αλήθεια και την ελευθερία».

Συνέχισε, επισημαίνοντας ότι συνάδελφοι δημοσιογράφοι επέκριναν πρόσφατα τον Τάκερ Κάρλσον και κάποιοι τον κατηγόρησαν ακόμη και για προδοσία επειδή πήρε συνέντευξη από τον Ρώσο πρόεδρο Βλαντιμίρ Πούτιν.

Η Λόγκαν αποκάλεσε αργότερα τους μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς ότι «μεταμφιέζονται σε ακομμάτιστους φύλακες των μέσων ενημέρωσης, ενώ στην πραγματικότητα είναι κάτι περισσότερο από υψηλά αμειβόμενοι προπαγανδιστές…»

Στην συνέχεια, η βραβευμένη δημοσιογράφος επεσήμανε ότι τα κυρίαρχα μέσα ενημέρωσης συνεργάζονται με κυβερνητικές υπηρεσίες «για να διαμορφώσουν το πεδίο μάχης της πληροφορίας» υπέρ της παγκοσμιοποίησης της ατζέντας τους.

Κάποια στιγμή, ο γερουσιαστής Τζόνσον ρώτησε την Λόγκαν για τις προσωπικές επιθέσεις που δέχθηκε και εκείνη εξήγησε ότι ένας «μη κερδοσκοπικός» οργανισμός που χρηματοδοτείται από τον Τζορτζ Σόρος,  την κυνηγά.

Και ακόμα είμαστε στην αρχή…

 

photo ΑΠΕ-ΜΠΕ/EPA-EPA

el.gr

Παρόμοια άρθρα

logo white