Τρι, Απρ 23, 2024

3 Υπαρξιακές Απειλές Που Αντιμετωπίζουμε Αυτή Τη Στιγμή, Οι Οποίες Θα Μπορούσαν Δυνητικά Να Οδηγήσουν Σε Εκατομμύρια Νεκρούς Αμερικανούς

3 Υπαρξιακές Απειλές Που Αντιμετωπίζουμε Αυτή Τη Στιγμή, Οι Οποίες Θα Μπορούσαν Δυνητικά Να Οδηγήσουν Σε Εκατομμύρια Νεκρούς Αμερικανούς

Τα τελευταία χρόνια παρατηρείται η μια τεράστια κρίση μετά την άλλη. Ζούμε σε μια εποχή μεγάλων πολέμων, παγκόσμιων επιδημιών και φυσικών καταστροφών δισεκατομμυρίων δολαρίων. Εκατομμύρια έχουν πεθάνει τα τελευταία αρκετά χρόνια και πιστεύω ότι εκατομμύρια θα πεθάνουν τα επόμενα χρόνια. Στην

πραγματικότητα, υπάρχουν αρκετές υπαρξιακές απειλές που αντιμετωπίζουμε αυτή τη στιγμή, οι οποίες θα μπορούσαν ενδεχομένως να οδηγήσουν σε εκατομμύρια νεκρούς Αμερικανούς. Μακάρι να ήμουν υπερβολικός αλλά δεν είμαι.

Σε όλη την ανθρώπινη ιστορία, οι μεγάλοι λοιμοί έχουν σκοτώσει εκατομμύρια ανθρώπους πολλές φορές.

Σήμερα, οι επιστήμονές μας προσλαμβάνουν μερικές από τις πιο θανατηφόρες ασθένειες που είναι γνωστές ποτέ στην ανθρωπότητα και προσπαθούν σκόπιμα να τις κάνουν «πιο μολυσματικές». Εδώ είναι μόνο ένα παράδειγμα …

Η κυβέρνηση των ΗΠΑ ξοδεύει 1 εκατομμύριο δολάρια από τα χρήματα των Αμερικανών φορολογουμένων για να χρηματοδοτήσει πειράματα για επικίνδυνους ιούς της γρίπης των πτηνών σε συνεργασία με Κινέζους επιστήμονες.

Η έρευνα περιλαμβάνει τη μόλυνση πάπιων και χήνων με διαφορετικά στελέχη ιών για να γίνουν πιο μολυσματικοί και μελέτη της δυνατότητας των ιών να «πηδούν σε θηλαστικά ξενιστές», σύμφωνα με ερευνητικά έγγραφα.

Χρηματοδοτείται από το Υπουργείο Γεωργίας των ΗΠΑ και θα πραγματοποιηθούν συνεργαζόμενες μελέτες σε τοποθεσίες στη Γεωργία, το Πεκίνο και το Εδιμβούργο στη Σκωτία.

Είναι τρελοί;

Σύμφωνα με το CDC, η γρίπη των πτηνών έχει ποσοστό θνησιμότητας άνω του 50 τοις εκατό στους ανθρώπους.

Και αυτοί οι ερευνητές θέλουν να το κάνουν «πιο μολυσματικό»;

Όπως έχω προειδοποιήσει επανειλημμένα τους αναγνώστες μου όλα αυτά τα χρόνια, αυτού του είδους η έρευνα είναι πραγματικά μια υπαρξιακή απειλή για την ανθρωπότητα.

Είναι πολύ εύκολο να συμβεί ένα ατύχημα και μόλις βγει ένα επικίνδυνο ζωύφιο μπορεί να εξαπλωθεί σε όλο τον κόσμο εν ριπή οφθαλμού.

Και ο επικεφαλής του ΠΟΥ προειδοποιεί ότι ο χρόνος της επόμενης μεγάλης παγκόσμιας επιδημίας είναι «θέμα του πότε και όχι του αν» …

Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας (ΠΟΥ) έκανε μια ακόμη προειδοποίηση για επικείμενο ξέσπασμα της «Ασθένειας Χ», με τον Γενικό Διευθυντή Τέντρος Γκεμπρεγέσους να λέει στους παγκόσμιους ηγέτες ότι είναι «θέμα πότε, όχι εάν».

Στη Σύνοδο Κορυφής της Παγκόσμιας Κυβέρνησης, που πραγματοποιήθηκε στο Ντουμπάι από τις 12 έως τις 14 Φεβρουαρίου, ο Γκεμπρεγέσους είπε στους παρευρισκόμενους ότι οι προηγούμενες προβλέψεις του έγιναν πραγματικότητα με τη μορφή της πανδημίας του κορωνοϊού το 2020. Τώρα, ο διευθυντής του ΠΟΥ πιστεύει ότι μια νέα πανδημία, για την οποία η διεθνής κοινότητα δεν είναι καλά προετοιμασμένη, βρίσκεται στον ορίζοντα.

Ανανεώνοντας τις επείγουσες εκκλήσεις για μια παγκόσμια συνθήκη πανδημίας που θα συμφωνηθεί μέχρι τον Μάιο, ο Γκεμπρεγέσους απέρριψε τις υποψίες ότι η συνθήκη είναι αρπαγή εξουσίας του ΠΟΥ και την αποκάλεσε «αποστολή κρίσιμης σημασίας για την ανθρωπότητα».

Φυσικά περίεργες ασθένειες είναι ήδη πρωτοσέλιδα σε όλο τον κόσμο.

Εδώ στις ΗΠΑ, γίναμε μάρτυρες του πρώτου θανάτου από την «Alaskapox» στα τέλη Ιανουαρίου …

Ένας άγνωστος ανοσοκατεσταλμένος άνδρας πέθανε από την «Alaskapox» στα τέλη Ιανουαρίου.

Έζησε μόνος του στο δάσος της χερσονήσου Κενάι και δεν είναι σαφές πώς κόλλησε τον ιό.

Η Alaskapox – από το ίδιο γένος με την ευλογιά και την ευλογιά των πιθήκων – ανακαλύφθηκε για πρώτη φορά το 2015 στο Fairbanks και είναι πιο συχνή στα μικρά θηλαστικά.

Αυτή είναι η έβδομη ανθρώπινη περίπτωση συνολικά, η πρώτη εκτός της περιοχής Fairbanks και η πρώτη που οδηγεί σε θάνατο.

Και αναφέρεται ότι υπάρχει επιβεβαιωμένο κρούσμα της βουβωνικής πανώλης στο Όρεγκον …

Το πρώτο κρούσμα της βουβωνικής πανώλης που βρέθηκε μετά από οκτώ χρόνια σε μια πολιτεία των ΗΠΑ βρέθηκε – και λέγεται ότι προήλθε από γάτα.

Ο αξιωματικός υγείας του Όρεγκον, Ρίτσαρντ Φόσετ, είπε στο NBC News ότι η ασθενής που κόλλησε την ασθένεια από το κατοικίδιό της, αρρώστησε πολύ. Συνήθως, αυτού του είδους η μόλυνση ξεκινά με συμπτώματα που μοιάζουν με γρίπη, όπως κόπωση, πυρετός, ρίγη και πονοκέφαλο. Αλλά στο Όρεγκον, η λοίμωξη είχε προχωρήσει σε ένα απόστημα παροχέτευσης, που ονομάζεται “bubo”, το οποίο είναι ασυνήθιστο αυτές τις μέρες.

Επιτρέψτε μου να αλλάξω ταχύτητα και να μιλήσω για μια άλλη υπαρξιακή απειλή.

Σύμφωνα με το 60 Minutes, ο αριθμός των μεταναστών από την Κίνα που διασχίζουν τα νότια σύνορά μας έχει αυξηθεί 50 φορές τα τελευταία δύο χρόνια και ένα πολύ μεγάλο ποσοστό από αυτούς είναι «Κινέζοι άνδρες στρατιωτικής ηλικίας» …

Ο πολεμικός ανταποκριτής Michael Yon και οι αδερφοί Rubin του Muckraker.com έχουν τεκμηριώσει την παρουσία επικίνδυνων στοιχείων – από την Κίνα, το Ιράν, τη Συρία και τη Βενεζουέλα – μεταξύ των ορδών των μεταναστών που ταξίδευαν από την Κεντρική Αμερική. Ο Γιον και οι Ρούμπιν παρατήρησαν, μεταξύ άλλων, ότι Κινέζοι άνδρες στρατιωτικής ηλικίας ταξιδεύουν σε πακέτα των πέντε έως δεκαπέντε, δεν συνοδεύονται από μέλη της οικογένειας και προσποιούνται ότι δεν μιλούν αγγλικά. Κάποιοι από αυτούς, στο δρόμο τους για την Αμερική, έχουν κάνει κινεζικές στρατιωτικές τελετουργίες.

Οι Κινέζοι γνωρίζουν ότι μόλις εισβάλουν στην Ταϊβάν θα υπάρξει πόλεμος με τις Ηνωμένες Πολιτείες.

Έχουν προετοιμαστεί για μια τέτοια σύγκρουση εκ των προτέρων;

Ο απόστρατος στρατηγός της Πολεμικής Αεροπορίας Blaine Holt πιστεύει ότι αυτό ακριβώς συμβαίνει …

«Δεκάδες χιλιάδες άνδρες στρατιωτικής ηλικίας έχουν περάσει τα σύνορά μας και βρίσκονται τώρα στην Αμερική, οργανωμένοι ανά ομάδα και εθνικότητα», είπε ο Χολτ στον Gatestone αυτόν τον μήνα. «Μεταξύ αυτών είναι τρομοκράτες και κρατικοί παράγοντες, ιδίως μέλη του Λαϊκού Απελευθερωτικού Στρατού της Κίνας. Καθώς μιλάμε, αυτοί οι ηθοποιοί εκπαιδεύονται, κάνουν σχέδια και αποκτούν όπλα, παρακολουθούν τα μοτίβα μας και μαθαίνουν τα τρωτά μας σημεία».

«Είμαστε ευάλωτοι σε επιθέσεις», πρόσθεσε ο Χολτ. «Οι εχθροί μας περιμένουν με ανυπομονησία».

Εάν ξεσπάσει ένας πλήρης πόλεμος με την Κίνα, τεράστιος αριθμός Αμερικανών θα μπορούσε ενδεχομένως να πεθάνει.

Φυσικά το ίδιο θα μπορούσε να ειπωθεί για έναν πλήρη πόλεμο με τη Ρωσία.

Ο Ντμίτρι Μεντβέντεφ μας έχει προειδοποιήσει ξανά και ξανά ότι οι Ρώσοι θα χρησιμοποιήσουν πυρηνικά όπλα εάν τα πιέσουν πολύ μακριά, και τώρα έχει εκδώσει ίσως την πιο δυσοίωνη προειδοποίησή του …

Ο Ντμίτρι Μεντβέντεφ – στενός σύμμαχος του Πούτιν που διετέλεσε πρόεδρος από το 2008 έως το 2012 – είπε ότι εάν μια στρατιωτική ήττα οδηγούσε σε επιστροφή στα σύνορα του 1991, όταν κατέρρευσε η Σοβιετική Ένωση, η Μόσχα θα εξαπέλυε τον Αρμαγεδδώνα.

«Οι προσπάθειες επιστροφής της Ρωσίας στα σύνορα του 1991 θα οδηγήσουν μόνο σε ένα πράγμα», είπε. «Προς έναν παγκόσμιο πόλεμο με τις δυτικές χώρες που χρησιμοποιούν όλο το στρατηγικό οπλοστάσιο του κράτους μας. Σε Κίεβο, Βερολίνο, Λονδίνο, Ουάσιγκτον.

Υπερηχητικά πυρηνικά βλήματα θα χτυπούσαν επίσης «όλα τα άλλα όμορφα ιστορικά μέρη που έχουν από καιρό συμπεριληφθεί στους πτητικούς στόχους της πυρηνικής μας τριάδας».

Και πρόσθεσε: «Θα έχουμε το θάρρος να το κάνουμε αυτό εάν διακυβεύεται η εξαφάνιση μιας χιλιόχρονης χώρας, της μεγάλης μας Πατρίδας, και οι θυσίες που έκανε ο λαός της Ρωσίας ανά τους αιώνες θα είναι μάταιες; Η απάντηση είναι προφανής ».

Γιατί οι ηγέτες μας δεν λαμβάνουν στα σοβαρά τέτοιες απειλές;

Εάν συμβεί ένας πυρηνικός πόλεμος, το μεγαλύτερο μέρος του πληθυσμού των ΗΠΑ δεν θα επιβιώσει.

Επομένως, ίσως πρέπει να δούμε αν υπάρχει κάποιος πιθανός τρόπος να διευθετήσουμε τις διαφορές μας με τους Ρώσους ειρηνικά πριν κάποιος περάσει μια γραμμή που δεν θα μπορέσει ποτέ να ξεπεραστεί.

Αντίθετα, οι ηγέτες μας αποφάσισαν ότι τώρα είναι μια εξαιρετική στιγμή για τις πιο εκτεταμένες στρατιωτικές ασκήσεις του ΝΑΤΟ από τον Ψυχρό Πόλεμο …

Με στόχο την προετοιμασία για έναν πιθανό πόλεμο με τη Ρωσία, οι ασκήσεις Steadfast Defender του ΝΑΤΟ έχουν γίνει οι μεγαλύτερες στρατιωτικές ασκήσεις της συμμαχίας από τον Ψυχρό Πόλεμο, δήλωσε στους Financial Times ο πρόεδρος της Στρατιωτικής Επιτροπής του ΝΑΤΟ, ναύαρχος Rob Bauer.

Η εμπειρία που αποκτήθηκε κατά τη διάρκεια των ασκήσεων Steadfast Defender αναμένεται να αποτελέσει τη βάση για τα σχέδια του ΝΑΤΟ να αναπτύξει και να ενισχύσει δυνάμεις στην Ευρώπη σε περίπτωση πολέμου.

Οι ασκήσεις ξεκίνησαν στις 24 Ιανουαρίου και θα συνεχιστούν μέχρι το τέλος της άνοιξης του 2024.

Αυτή η ιστορία δεν πρόκειται να τελειώσει καλά.

Αλλά οι περισσότεροι από εκείνους του γενικού πληθυσμού δεν καταλαβαίνουν τίποτα από όσα έχω μοιραστεί σε αυτό το άρθρο.

Απλώς θα συνεχίσουν να παίζουν και να γλεντούν μέχρι να τελειώσει ο χρόνος.

themostimportantnews.com

Παρόμοια άρθρα

logo white