Σαβ, Ιουν 22, 2024

«Αδέλφια μας»! Νέο συγκλονιστικό ΒΙΝΤΕΟ των Ελλήνων της Μαριούπολης που πρέπει να δουν όλοι

«Αδέλφια μας»! Νέο συγκλονιστικό ΒΙΝΤΕΟ των Ελλήνων της Μαριούπολης που πρέπει να δουν όλοι

«Μην πυροβολείτε τους δικούς σας»

Σε ένα συνταρακτικό βίντεο οι Έλληνες της Μαριούπολης, μετά και την εκ νέου εκλογή του Πούτιν στην ρωσική προεδρία, απευθύνουν έκκληση στην Ελληνική Πολιτεία!

Όπως αναφέρει ο Θανάσης Αυγερινός, ο οποίος βρέθηκε κοντά τους:

 

«Ομογενείς από τα ελληνικά χωριά και τις καλλιτεχνικές ομάδες της Μαριούπολης απευθύνουν έκκληση προς Ελλάδα και Κύπρο να μην στέλνουν όπλα και πολεμοφόδια στην Ουκρανία που μπορούν κάλλιστα να τους πλήξουν, αλλά μόνο ανθρωπιστική βοήθεια, βιβλία, δασκάλους, εθνικές στολές για τα συγκροτήματά τους. Δεν θέλουν να ξαναζήσουν τον πόλεμο.

Κοινοποιώ απόσπασμα του ντοκιμαντέρ: “Μην πυροβολείτε τους δικούς σας”, που γυρίστηκε για την τηλεόραση της Μαριούπολης από τον ομογενή δημοσιογράφο Αντρέι Κιόρ. Είναι νομίζω από τα βίντεο, που αξίζει να διαδοθούν, μπας και καταλάβουμε ότι συντελούμε με τις βλακώδεις και εξαρτημένες από τρίτους αποφάσεις μας στην επιδείνωση της μοίρας και της ζωής μιας από τις αρχαιότερες ελληνικές κοινότητες της Διασποράς, των Ελλήνων της Αζοφικής… Δήθεν ενδιαφερόμαστε για τις ζωές, τα δικαιώματα και τα συμφέροντα κάθε είδους τρίτου αδιαφορώντας για τις ανάγκες, τα συμφέροντα, εντέλει την ύπαρξη των δικών μας ανθρώπων, των απογόνων αυτών ουσιαστικά, που προετοίμασαν, αγωνίστηκαν, χρηματοδότησαν τον Αγώνα, την Επανάσταση του 1821 και την ίδρυση του σύγχρονου ελληνικού κράτους…».

photo eurokinissi

el.gr

Παρόμοια άρθρα

logo white