Τετ, Ιουλ 24, 2024

Β.Πούτιν για νόμο γάμου και υιοθεσίας παιδιών από ΛΟΑΤΚΙ+ που πέρασε από την Βουλή: «Ας κάνουν ότι θέλουν χωρίς να αγγίζουν τα παιδιά»!

Β.Πούτιν για νόμο γάμου και υιοθεσίας παιδιών από ΛΟΑΤΚΙ+ που πέρασε από την Βουλή: «Ας κάνουν ότι θέλουν χωρίς να αγγίζουν τα παιδιά»!
Κατήγγειλε την παράδοση των ανήλικων στα χέρια μη φυσιολογικών ατόμων

O Ρώσος πρόεδρος Β.Πούτιν ερωτάται σε συνέντευξή του στην ρωσική τηλεόραση για το αν θα υπάρξει γάμος και παροχή δικαιώματος υιοθεσίας μικρών παιδιών

στην  ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητα, όπως έκανε η ελληνική κυβέρνηση.

Η απάντησή του είναι κάθετη: «Οι ΛΟΑΤΚΙ+ είναι ελεύθεροι να κάνουν ότι θέλουν μεταξύ τους, αρκεί να μην αγγίζουν τα μικρά παιδιά».

Είναι σαφής η αποδοκιμασία στο νομοσχέδιο που πέρασε από την ελληνική Βουλή, αλλά γενικότερα «υψώνει τείχη» στην επικρατούσα κατάσταση στις περισσότερες χώρες της ΕΕ, τις ΗΠΑ και το λοιπό αγγλοσαξωνικό μπλοκ.

Το 2022 ο Βλαντιμίρ Πούτιν υπέγραψε μια συνταγματική τροπολογία που απαγορεύει επισήμως τους γάμους ομοφυλοφίλων στη Ρωσία.

Η συγκεκριμένη απαγόρευση, που ορίζει πως ο γάμος γίνεται αποκλειστικά «μεταξύ ενός άντρα και μιας γυναίκας», είναι μια από τις πολλές συνταγματικές τροπολογίες που εγκρίθηκαν τον περασμένο Ιούλιο μετά από ένα εθνικό δημοψήφισμα.

Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν υπέγραψε τη Δευτέρα μια σαρωτική απαγόρευση της «θετικής απεικόνισης των σχέσεων των ομοφυλόφιλων σε βιβλία, ταινίες, μέσα ενημέρωσης και το Διαδίκτυο, ανεξαρτήτως ηλικίας».

Η απαγόρευση της «προπαγάνδας μη παραδοσιακών σεξουαλικών σχέσεων» επεκτείνει τον νόμο της Ρωσίας του 2013 που απαγόρευε την προώθηση της ομοφυλοφιλίας στα παιδιά.

pronews.gr

Παρόμοια άρθρα

logo white