Πεμ, Απρ 25, 2024

Το τελευταίο χαρτί των διεθνιστών για να μην βγει ο Τραμπ;;

Το τελευταίο χαρτί των διεθνιστών για να μην βγει ο Τραμπ;;

Τι είχε γράψει το ΕΛ μήνες πριν

Η τελευταία σύνοδος του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ στο Νταβός της Ελβετίας έχει…αναδείξει τους φόβους της παγκόσμιας πολιτικής και οικονομικής ελίτ για μία πιθανή επιστροφή του Ντόναλντ Τραμπ στην εξουσία.

Στις ΗΠΑ ακόμα και πολιτικοί αναλυτές από συστημικά ΜΜΕ γνωρίζουν πλέον πως ο Μπάιντεν…«δεν τραβάει».

Ορισμένοι ήδη ψάχνουν εναλλακτική, παρότι ο Τζο Μπάιντεν έχει πει πως θα «τρέξει» σε λιγότερο από 10 μήνες για την προεδρία.

Δεν είναι λίγοι εκείνοι που «βλέπουν» επιστροφή της οικογένειας Ομπάμα στον Λευκό Οίκο, ιδίως αν η πρώην Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ, Μισέλ, βάλει υποψηφιότητα.

Μεγάλα Αμερικανικά ΜΜΕ «βουίζουν» τις τελευταίες μέρες για κάτι που το ΕΛ είχε γράψει μήνες πριν.

«Μισέλ Ομπάμα, η νέα μας πρόεδρος;», είναι μεταξύ άλλων μία από τις ερωτήσεις που θέτουν σήμερα αμερικανικά μέσα.

Τις φήμες φούντωσε η προ ημερών παρέμβαση της πρώην Πρώτης Κυρίας η οποία είχε δηλώσει πως είναι…τρομοκρατημένη με την ιδέα ο Τραμπ να επιστρέψει ξανά στον Λευκό Οίκο.

Σημερινό δημοσίευμα της New York Post θέτει μέχρι και…χρονοδιάγραμμα!

Σύμφωνα με αυτό, τον ερχόμενο Μάιο ο Μπάιντεν θα δηλώσει τελικά…αδυναμία, αποσύροντας τον εαυτό του από την προεκλογική κούρσα, προκειμένου να έρθει ως «τελευταία ελπίδα» η Μισέλ Ομπάμα μέχρι τον Αύγουστο του 2024 και να θέσει τη δική της υποψηφιότητα!

«Η Μισέλ Ομπάμα θα είναι η υποψήφια του Δημοκρατικού Κόμματος για την προεδρία το 2024», έγραψε με τη σειρά του στα social media ο επί χρόνια σύμβουλος του Ντόναλντ Τραμπ και γνώστης της αμερικανικής πολιτικής σκηνής, Ρότζερ Τζέι Στόουν Τζούνιορ.

Και άλλα μεγάλα μέσα όπως οι New York Times και η Washington Post τις προηγούμενες ημέρες αναφέρθηκαν στην πιθανή υποψηφιότητα της Μισέλ Ομπάμα και μένει πλέον να δούμε στους λίγους μήνες που απέμειναν ποιός ή ποιά θα συγκρουστεί με τον Τραμπ!

Παρόμοια άρθρα

logo white