Σαβ, Μάι 25, 2024

Προειδοποίηση σοκ από τον επικεφαλής της CIA: H Ουκρανία θα υποστεί καταστροφή το 2024, θα χάσει σημαντικά εδάφη

Προειδοποίηση σοκ από τον επικεφαλής της CIA: H Ουκρανία θα υποστεί καταστροφή το 2024, θα χάσει σημαντικά εδάφη

Ο Διευθυντής της CIA υπογράμμισε ότι χωρίς σημαντική βοήθεια με τη μορφή πρόσθετων κονδυλίων «μου φαίνεται ότι ένα πολύ πιο ζοφερό μέλλον» περιμένει την Ουκρανία Η Ουκρανία θα σημειώσει βαριές εδαφικές απώλειες το 2024 εάν

οι Ηνωμένες Πολιτείες δεν ενισχύσουν τις προμήθειες όπλων και την αποστολή στρατιωτικού εξοπλισμού προς το Κίεβο.
Κάτι τέτοιο υποστηρίχθηκε από τα πλέον επίσημα χείλη της αμερικανικής διπλωματίας , δηλαδή από τον διευθυντή της Κεντρικής Υπηρεσίας Πληροφοριών των ΗΠΑ, της CIA, William Burns.
Μάλιστα, ο Διευθυντής της CIA υπογράμμισε ότι «χωρίς σημαντική βοήθεια με τη μορφή πρόσθετων κονδυλίων, μου φαίνεται ότι τους περιμένει ένα πολύ πιο ζοφερό μέλλον. Η Ουκρανία πιθανότατα θα χάσει εδάφη και, προφανώς, σημαντικό μέρος της επικράτειάς της εντός 2024», σε τοποθέτησή του στην Επιτροπή Πληροφοριών του Κογρέσου.
«Οι Ένοπλες Δυνάμεις της Ουκρανίας τελειώνουν από πυρομαχικά και μας τελειώνει ο χρόνος για να τους βοηθήσουμε», διεμήνυσε σε αγωνιώδη τόνο ο Burns, ο οποίος είχε μόλις επιστρέψει στις Ηνωμένες Πολιτείες από μια επίσημη επίσκεψη Ουκρανία.
Εντούτοις, ο διευθυντής της CIA δεν αποκάλυψε περαιτέρω λεπτομέρειες για αυτήν του την επίσκεψη.
Επισμαίνεται, ότι ο Burns συμμετέχει στην άτυπη εκστρατεία του Joe Biden να μεταπείσει το Κογκρέσο και να εντάξει ένα μεγάλο πακέτο στήριξης πολλών δισ. δολαρίων προς την Ουκρανία, στον τακτικό προϋπολογισμό.  www.bankingnews.gr

Παρόμοια άρθρα

logo white