Σαβ, Μάι 18, 2024

Πώς ήξεραν οι ΗΠΑ για το μακελειό στη Μόσχα;; Το «ενοχοποιητικό» ΒΙΝΤΕΟ από τις 7/3/2024

Πώς ήξεραν οι ΗΠΑ για το μακελειό στη Μόσχα;; Το «ενοχοποιητικό» ΒΙΝΤΕΟ από τις 7/3/2024

«Οι Αμερικανοί θα χρειαστεί πιθανώς για καιρό ακόμη να εξηγούν τι και πώς το γνώριζαν».

Όλος ο πλανήτης αναρωτιέται ποιός τυχόν βρίσκεται πίσω από το μακελειό με την εκατόμβη νεκρών στη Μόσχα, όπως επίσης και για την αντίδραση του Πούτιν.

Σημείο καμπής φαίνεται να ήταν η 7η Μαρτίου, όταν οι ΗΠΑ δια της πρεσβείας τους στη Μόσχα αλλά και του εκπροσώπου τους στον Λευκό Οίκο προειδοποιούσαν για τον κίνδυνο «τρομοκρατικής επίθεσης σε συναυλιακούς χώρους»!!!

Ήξεραν μέχρι και τα σημεία των -πιθανών τότε- επιθέσεων στην καρδιά της Ρωσίας!!

Πώς άραγε;;; Όλοι αυτό αναρωτιούνται, με τους Ρώσους να διαμαρτύρονται κατά ΗΠΑ και Βρετανίας στέλνοντας το μήνυμα πως οι «προειδοποιητικές τους ανακοινώσεις» δεν τους απενοχοποιούν!!

Για το θέμα τοποθετήθηκε και ο Έλληνας δημοσιογράφος με έδρα τη Μόσχα, Θανάσης Αυγερινός:

«Ιδού και το βίντεο της σαφούς γνώσης των Αμερικανών για την επικείμενη επίθεση σε δημόσιο χώρο και μάλιστα αίθουσα συναυλιών στη #Moscow, που δημοσιοποιήθηκε στις 7 Μαρτίου, 15 ημέρες πριν την τρομοκρατική επίθεση κι έπεσε έξω μόνο κατά λίγες μέρες, καθώς είχε σημάνει συναγερμό 48 ωρών. Οι ρωσικές υπηρεσίες ασφαλείας σχολίασαν ότι οι αμερικανικές προειδοποιήσεις ήταν γενικόλογες και μη αξιοποιήσιμες, ο #Putin αμέσως μετά τις χαρακτήρισε απόπειρα εμπλοκής στα εσωτερικά της #Russia και πρόκλησης αποσταθεροποίησης, παραμένει ασαφές εάν υπήρξε τελικά και τι είδους επικοινωνία μεταξύ των μυστικών υπηρεσιών των δύο χωρών. Οι Αμερικανοί θα χρειαστεί πιθανώς για καιρό ακόμη να εξηγούν τι και πώς το γνώριζαν, ειδικά μετά από πληροφορίες, που άρχισαν να διακινούνται για μυστικές συσκέψεις στο κατεχόμενο από τους ίδιους έδαφος της #Syria με συμμετοχή Ουκρανών, τζιχαντιστών κ.ο.κ.».

 

ΑΠΕΜΠΕ-EPA photo

el.gr

Παρόμοια άρθρα

logo white