Σαβ, Μάι 25, 2024

Παρέμβαση - βόμβα Musk: Το ΝΑΤΟ έπρεπε να έχει διαλυθεί χρόνια τώρα, δεν έχει λόγο ύπαρξης πια

Παρέμβαση - βόμβα Musk: Το ΝΑΤΟ έπρεπε να έχει διαλυθεί χρόνια τώρα, δεν έχει λόγο ύπαρξης πια
«Ήταν πάντα ενδιαφέρον... αλλά δεν έχει λόγο ύπαρξης πια», δηλώνει ο Musk - Ήταν ο νέος σκοπός της οργάνωσης που δημιούργησε γύρω της την εχθρότητα που ήταν απαραίτητη για να δικαιολογηθεί η ύπαρξή της
Ο δισεκατομμυριούχος πρωτοπόρος επενδυτής Elon Musk έκανε μια απρόσμενη δήλωση για το ΝΑΤΟ, λέγοντας ότι «είχε ενδιαφέρον κάποτε, αλλά έπρεπε να έχει διαλυθεί καιρό τώρα», συμφωνώντας με την άποψη του Αμερικανού επιχειρηματία David Sachs, που δημοσιεύτηκε στο κοινωνικό δίκτυο X, ότι μετά την κατάρρευση της ΕΣΣΔ, η Βορειοατλαντική Συμμαχία έπρεπε να είχε διαλυθεί.
Ο επιχειρηματίας σημείωσε ότι, αντί να διαλυθεί το ΝΑΤΟ μετά την κατάρρευση της Σοβιετικής Ένωσης, επινοήθηκε για τη Συμμαχία μια νέα αποστολή: η επέκταση.
Κατά τη γνώμη του, ήταν ο νέος σκοπός της οργάνωσης που δημιούργησε γύρω της την εχθρότητα που ήταν απαραίτητη για να δικαιολογηθεί η ύπαρξή της.
"Αλήθεια.
Πάντα αναρωτιόμουν γιατί το ΝΑΤΟ συνεχίζει να υπάρχει, παρά το γεγονός ότι ο ορκισμένος εχθρός του και ο λόγος δημιουργίας του, ο Οργανισμός του Συμφώνου της Βαρσοβίας, έπαψε να λειτουργεί", σχολίασε ο Musk στη δημοσίευση.
ADVERTISEMENT
Capture_125.JPG
 
Τον περασμένο Οκτώβριο, ο Ρώσος πρόεδρος Vladimir Putin δήλωσε ότι από τότε που το ΝΑΤΟ υποσχέθηκε το 1991 να μην επεκταθεί προς τα ανατολικά, υπήρξαν «πέντε κύματα» επέκτασης της Συμμαχίας και ότι λόγω μη συμμόρφωσης με τις συμφωνίες, είναι πολύ δύσκολο να διεξαχθεί διάλογος με τέτοιoυς συνομιλητές.

Η επίθεση στα κυρίαρχα ΜΜΕ

Η νέα παρέμβαση του ιδιοκτήτη της Tesla, SpaceX, X, Neuralink, έρχεται μόλις λίγες ώρες αφότου επιτέθηκε τα κυρίαρχα μέσα ενημέρωσης λένε συνεχώς ψέματα, χαρακτηρίζοντας ως το χειρότερο όλων το Reuters.
«Το Reuters είναι το χειρότερο αυτή τη στιγμή», έγραψε στη σελίδα του στο δίκτυο X.
Νωρίτερα, ο δισεκατομμυριούχος επεσήμανε ότι οι Αμερικανοί πολίτες δεν έχουν την παραμικρή ιδέα για το πόσο ισχυρή είναι η λογοκρισία της κυβέρνησης στις Ηνωμένες Πολιτείες.
Είπε ότι ο ίδιος και οι εταιρείες του αντιμετώπιζαν αδιάκοπες επιθέσεις μόλις ήρθη η λογοκρισία στο κοινωνικό δίκτυο X.
Στις επιθέσεις που δέχεται από τις ελίτ των ΗΠΑ ο Musk συγκαταλέγει και τη ναυαρχίδα του αμερικανικού Τύπου, τη Wall Street Journal που τον έχει στοχοποιήσει κατηγορώντας τον ότι έπαιρνε ναρκωτικά σε γνώση πολλών νυν και πρώην διευθυντικών στελεχών της Tesla και της SpaceX και μέλη του διοικητικού συμβουλίου του, που αποδέχτηκαν αυτή την κατάσταση, επειδή ήθελαν να έχουν καλές σχέσεις μαζί του, προκειμένου να μπορούν να αποκομίζουν οφέλη ύψους εκατοντάδων εκατομμυρίων δολαρίων από τα stock options της εταιρείας τα οποία έπαιρναν, συμπληρώνει η εφημερίδα.
Τον Ιανουάριο 2024 η εφημερίδα είχε αναφέρει σε δημοσίευμά της ότι ο Musk έχει χρησιμοποιήσει LSD, κοκαΐνη, έκσταση και ψυχεδελικά μανιτάρια, αρκετές φορές σε ιδιωτικά πάρτι.
Ο δικηγόρος του Musk Alex Spiro δήλωσε στη WSJ απαντώντας στο σχετικό ρεπορτάζ ότι ο πελάτης του υποβλήθηκε σε τακτικά και τυχαία τεστ ναρκωτικών στο SpaceX και δεν είχε βρεθεί θετικός ούτε σε ένα τεστ.
Απαντώντας στην πλατφόρμα X στο ρεπορτάζ της WSJ , ο ίδιος ο Musk έγραψε:
«Ό,τι κι αν κάνω, προφανώς θα πρέπει να συνεχίσω να το κάνω!»
Ο Musk δημοσίευσε στο X, αναφέροντας την Tesla και τη SpaceX ως τις πιο πολύτιμες εταιρείες αυτοκινήτων και διαστημικών εταιρειών στον κόσμο.
«Αν τα ναρκωτικά βοηθούσαν πραγματικά στη βελτίωση της καθαρής παραγωγικότητάς μου με την πάροδο του χρόνου, σίγουρα θα τα έπαιρνα!»

www.bankingnews.gr

Παρόμοια άρθρα

logo white