Τετ, Ιουλ 24, 2024

Ο Πούτιν ξεφτίλισε τις υπερχρεωμένες ΗΠΑ μέσα σε ένα λεπτό! vid

Ο Πούτιν ξεφτίλισε τις υπερχρεωμένες ΗΠΑ μέσα σε ένα λεπτό! vid
«Αν στείλουν τακτικό στρατό στην Ουκρανία αυτό σίγουρα θα φέρει την ανθρωπότητα στο χείλος μίας παγκόσμιας καταστροφής».

Να επισκιαστεί -και μάλιστα στα γρήγορα- ο ντόρος γύρω από τη δίωρη συνέντευξη του Πούτιν στον Τάκερ Κάρλσον επιχειρούν δυτικά μίντια και πολιτικοί, ρίχνοντας το

βάρος στον…ξαφνικό θάνατο του ηγέτη της ρωσικής αντιπολίτευσης, Αλεξέι Ναβάλνι.

Ωστόσο μέσα στην συνέντευξη αυτή, την πρώτη που δίνει σε Αμερικανό δημοσιογράφο (και όχι κάποιον τυχαίο) μετά από χρόνια, Ρώσος πρόεδρος είπε πολλά σημαντικά πράγματα, απευθυνόμενος αποκλειστικά στο δυτικό ακροατήριο.

Πράγματα που εκατομμύρια άνθρωποι στη Δύση δεν είχαν ακούσει, αφού από το πρωί μέχρι το βράδυ λαμβάνουν αποκλειστικά και μόνο μία μονοδιάστατη «ενημέρωση» από τα λεγόμενα «mainstream» ΜΜΕ.

Μεταξύ άλλων, ο «Τσαρ Βλαντ» απάντησε στο ερώτημα του τι θα γίνει αν πράγματι οι ΗΠΑ στείλουν τακτικό στρατό να πολεμήσει στην Ουκρανία κατά της Ρωσίας.

Και έπειτα αναρωτήθηκε πολύ εύλογα, πώς γίνεται ένα κράτος που απέχει τόσα χιλιάδες χιλιόμετρα μακριά από την Ουκρανία και έχει ένα σωρό οικονομικά και συνοριακά προβλήματα να θέλει να σύρει τον πλανήτη σε έναν παγκόσμιο πόλεμο;;

«Δεν έχετε κάτι καλύτερο να κάνετε; Έχετε θέματα στα σύνορά σας, θέματα με το εθνικό σας χρέος, που είναι άνω των 33τρις δολαρίων», είπε χαμογελώντας ο Πούτιν.

απεμπε-EPA-Sputnik photo

el.gr

Παρόμοια άρθρα

logo white