Σαβ, Μάι 25, 2024

Κοντά στα σύνορα με Ουκρανία εντόπισαν τους τρομοκράτες!! Μπαράζ συλλήψεων – ΦΩΤΟ

Κοντά στα σύνορα με Ουκρανία εντόπισαν τους τρομοκράτες!! Μπαράζ συλλήψεων – ΦΩΤΟ

Νέες εξελίξεις! Το Κρεμλίνο προαναγγέλλει ανακοινώσεις εν ευθέτω χρόνω.

«Τουλάχιστον 11 άτομα, συμπεριλαμβανομένων και των 4 τρομοκρατών που εμπλέκονται άμεσα στην επίθεση στο Crocus, έχουν συλληφθεί», ανέφερε στον Πούτιν ο

επικεφαλής της FSB.

Ανάμεσα στους συλληφθέντες φέρεται να συγκαταλέγονται τα τέσσερα άτομα που διέφυγαν νωρίτερα της σύλληψης, μετά από συμπλοκή τους με την αστυνομία.

Αυτή είναι η πρώτη αποκάλυψη από πλευράς ρωσικών αρχών που αφορά συλλήψεις τρομοκρατών λίγες μόνο ώρες μετά το μακελειό στη Μόσχα.

«Περαιτέρω εργασίες βρίσκονται σε εξέλιξη για τον εντοπισμό συνεργών της τρομοκρατικής επίθεσης στο Crocus Hall», είναι το πρωινό σχόλιο από το Κρεμλίνο.

Είναι ιδιαίτερα σημαντικό πως η Μόσχα ΔΕΝ υιοθετεί -προς ώρας τουλάχιστον- την δυτική εκδοχή σχετικά με εμπλοκή του ISIS στο μακελειό με τους 60+ νεκρούς!

ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ, το Ria Novosti έχει δημοσιεύσει φωτογραφία-ντοκουμέντο από το περιβόητο λευκό ΙΧ με το οποίο φέρονται να διέφυγαν δύο από τους τρομοκράτες.

Όπως μεταδίδεται:

«Το αυτοκίνητο που συνδέθηκε με τους τρομοκράτες, φέρεται να ακινητοποιήθηκε στην επαρχία Bryansk, κοντά στα σύνορα με την Ουκρανία.

Δύο από την ομάδα κατάφεραν να δραπετεύσουν σε ένα κοντινό δάσος, ενώ δύο ακόμη συνελήφθησαν».

Είναι πολύ πιθανό οι δράστες να κατευθύνονταν προς την Ουκρανία, στην προσπάθειά τους να διαφύγουν από τη Ρωσία!! Τα ρωσικά κανάλια πάντως σε Telegram και Twitter «βουίζουν»:

απεμπε-EPA-RUSSIAN INVESTIGATIVE COMMITTEE photo

el.gr

Παρόμοια άρθρα

logo white