Τετ, Ιουλ 24, 2024

Κάθοδος Αμερικανών στην Μέση Ανατολή! Ώρα παγκόσμιων εξελίξεων;;;

Κάθοδος Αμερικανών στην Μέση Ανατολή! Ώρα παγκόσμιων εξελίξεων;;;

Τι μεταδίδεται από την άλλη όχθη του Ατλαντικού...

Σύμφωνα με Αμερικανούς αξιωματούχους, όλο και περισσότερα αμερικανικά στρατεύματα αποστέλλονται στην Μέση Ανατολή, με επίσημη… αποστολή να αποτρέψουν το Ιράν από το να εξαπολύσει στρατιωτική επίθεση στο Ισραήλ και να προστατεύσουν τα αμερικανικά στρατεύματα που βρίσκονται ήδη στην περιοχή.

Πολλοί κάνουν λόγο για ευκαιρία συγκέντρωσης αμερικανικών στρατευμάτων στην Μέση Ανατολή με στόχο την κυριαρχία στην περιοχή!

Ο εκπρόσωπος Τύπου Εθνικής Ασφάλειας του Λευκού Οίκου Τζον Κίρμπι δήλωσε στον Τύπο την Παρασκευή ότι η κυβέρνηση Μπάιντεν παρακολουθεί «πολύ στενά» την κατάσταση στο Ιράν.

Παραδέχτηκε επίσης ότι η υπεράσπιση του Ισραήλ είναι η κορυφαία προτεραιότητα του Μπάιντεν και η προστασία των αμερικανικών στρατευμάτων και εγκαταστάσεων στη Μέση Ανατολή έρχεται δεύτερη.

«Θα ήταν ασύνετο αν δεν ρίχναμε μια ματιά στην στάση μας στην περιοχή, για να βεβαιωθούμε ότι είμαστε επίσης κατάλληλα προετοιμασμένοι», ισχυρίστηκε ο Kirby.

Όπως μεταδίδουν διεθνιστικά ΜΜΕ της Αμερικής, το Υπουργείο Άμυνας μεταφέρει πρόσθετες δυνάμεις στην περιοχή της Μέσης Ανατολής «για να ενισχύσει τις περιφερειακές προσπάθειες αποτροπής και να αυξήσει την προστασία των δυνάμεων των ΗΠΑ».

Τα δημοσιεύματα αναφέρουν: «Το Πεντάγωνο εργάζεται ειδικά για να ενισχύσει την αεράμυνα των αμερικανικών στρατευμάτων που σταθμεύουν στο Ιράκ και την Συρία, τα οποία δέχθηκαν επίθεση από δυνάμεις πληρεξουσίων που υποστηρίζονται από το Ιράν πάνω από 100 φορές μεταξύ Οκτωβρίου και Φεβρουαρίου. Τον Ιανουάριο, τρεις Αμερικανοί στρατιώτες σκοτώθηκαν όταν ένα μη επανδρωμένο αεροσκάφος πέρασε από την αεράμυνα των ΗΠΑ στη βάση Tower 22 στην Ιορδανία».

Τα πράγματα σίγουρα θερμαίνονται σε όλο τον κόσμο καθώς πολλά έθνη αυξάνουν την στρατιωτική παραγωγή και την στρατολόγηση εν αναμονή μιας παγκόσμιας σύγκρουσης, την οποία ενδεχομένως αποτρέψει προσωρινά μία παγκόσμια κυβέρνηση με ένα… ειρηνοποιό στην κορυφή, προκειμένου, υπό τον φόβο πολέμου, να φέρει, κατά πολλούς, καθεστώς χούντας πάνω στους πολίτες του κόσμου!

 

photo freepik

el.gr

Παρόμοια άρθρα

logo white