Τετ, Ιουλ 24, 2024

Αντίστροφη μέτρηση για τον Μάιο του 2024! Παρενέβη και ο Κένεντι – ΒΙΝΤΕΟ

Αντίστροφη μέτρηση για τον Μάιο του 2024! Παρενέβη και ο Κένεντι – ΒΙΝΤΕΟ

Με όλες τους τις δυνάμεις θέλουν να επιβάλλουν την Συμφωνία για την Πανδημία

Όσο πλησιάζει ο Μάιος, τόσο δυναμώνουν οι φωνές που ζητούν να μην υπογραφεί

η Συμφωνία για την Πανδημία του  Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας (ΠΟΥ), καθώς υπάρχει ο κίνδυνος επιβολής καταστάσεων που θα παραπέμπουν σε υγειονομική χούντα και αυτή την φορά θα δεν θα αποτελεί πείραμα, όπως συνέβη με τον COVID, σχολιάζουν ΜΜΕ !

Η διορία για την υπογραφή της Συνθήκης ανάμεσα στα κράτη – μέλη προκειμένου να… αποφευχθεί το ενδεχόμενο μιας ανεξέλεγκτης πανδημίας, αλλά και να υπάρχει καλύτερη και πιο άμεση αντίδραση, είναι ο Μάιος του 2024!

Στην Συμφωνία αναφέρθηκε και ο υποψήφιος Πρόεδρος των ΗΠΑ, Ρόμπερτ Κένεντι Τζούνιορ!

Όπως είπε:

«Τις τελευταίες δεκαετίες ο ΠΟΥ έχει  καταληφθεί από παγκόσμιες ελίτ και, ξένες  δυνάμεις οι οποίες δεν έχουν ως επίκεντρο το συμφέρον  της Αμερικής.

Αυτός είναι ο λόγος που θα πρέπει να μην επιτρέψουμε στον Πρόεδρο Μπάιντεν να υπογράψει την “Συνθήκη Ετοιμότητας Πανδημίας ΠΟΥ”!

Αυτή  η συνθήκη καθορίζει ένα σχέδιο, το οποίο παραχωρεί στον ΠΟΥ άνευ προηγουμένου εξουσία.

Αυτές οι δυνάμεις τίθενται σε ισχύ τη στιγμή που ο ΠΟΥ κηρύσσει μια πανδημία, -την οποία μπορεί να κηρύξει ανά πάσα στιγμή, ακόμη κι αν δεν υπάρχει πραγματική πανδημία. –

Οι Ηνωμένες Πολιτείες της  Αμερικής έχουν “Σύνταγμα” για κάποιο λόγο! Δεν μπορούμε να επιτρέψουμε την αφαίρεση του από τους διεθνείς γραφειοκράτες και τα αφεντικά του “ομίλου δισεκατομμυριούχων  του Νταβός!».

 

photo freepik

el.gr

Παρόμοια άρθρα

logo white