Τετ, Απρ 17, 2024

Η ταχύτητα Μπάκου – Ισέκα και η συγκέντρωση του ΟΦΗ στα Γιάννενα

Η ταχύτητα Μπάκου – Ισέκα και η συγκέντρωση του ΟΦΗ στα Γιάννενα

Ο ΟΦΗ θ’ αντιμετωπίσει την Κυριακή μια ομάδα που “καίγεται” για τη νίκη και αυτό είναι ένα στοιχείο που μπορεί να το εκμεταλλευτεί.

Κόντρα στον Πανσερραϊκό είδαμε έναν ΟΦΗ με διαφορετικά πρόσωπα, σε κάθε ημίχρονο.

Στο πρώτο 45λεπτο οι ποδοσφαιριστές του Τραϊανού Δέλλα ήταν εκείνοι που είχαν την μπάλα στην κατοχή τους, ήταν πιεστικοί προς τους φιλοξενούμενους παίρνοντας όλα τα μέτρα μέσα στο γήπεδο.

Στο δεύτερο 45λεπτο, ο ΟΦΗ έδωσε χώρο στον Πανσερραϊκό που δεν έγινε καθόλου απειλητικός, οι αποστάσεις μεταξύ των γραμμών ήταν σωστές και έχοντας διώξει από πάνω του το ψυχολογικό βάρος, κατάφερε να πάει το παιχνίδι στα μέτρα του και όπως ακριβώς ήθελε εκείνος.

Την ερχόμενη Κυριακή, ο ΟΦΗ καλείται ν’ αντιμετωπίσει μια ομάδα που καίγεται για τους βαθμούς, προφανώς η προσέγγιση της για το παιχνίδι θα είναι επιθετική και αυτό μπορεί να δώσει τις προϋποθέσεις σε παίκτες που – με βάση την εικόνα τους την περασμένη Δευτέρα – μπορούν να δημιουργήσουν προβλήματα στην αντεπίθεση όπως ο Μπάκου και ο Ισέκα.

Προφανώς η νοοτροπία του Τραϊανού Δέλλα, όπως έχει επισημάνει πολλάκις ο ίδιος, είναι να διαθέτει η δική του ομάδα την μπάλα στην κατοχή της και να είναι εκείνη που θα επιτίθεται ωστόσο πάντα τέτοιου είδους αναμετρήσεις κρίνονται από λεπτομέρειες που κάνουν την εμφάνιση τους live…

ΠΗΓΗ

Παρόμοια άρθρα

logo white